Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

38 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

Idag 15:39 Meriall svarade i tråden: Dålig far, bra morfar:
Är du tjej och ditt barn en pojke...?

Idag 15:38 Meriall svarade i tråden: Behövs det kram- och beröringskurser?: Låter ju inte som det varma klimatet som efterfrågades i samhället "Har du partner kan du väl kramas med den". Var inte tanken att man skulle krama okända personer? Visst om singlar är mer intresserade men varför.
2017-12-07 Meriall svarade i tråden: Genusfråga - ska man välja själv vilket kön man tillhör?: Ja jag tycker transpersoner befäster könsroller iom att påpeka skillnaden och det är problematiskt. Menar nu det juridiska könet för hur kroppen ser ut borde alla få välja själva.
2017-12-07 Meriall svarade i tråden: Fd man tar silver i tyngdlyftar-VM i damklassen...: Självklart borde han inte få vara med där. Helt galet. Sedan tycker jag det är dumt med könsklasser över huvud taget men ska vi ha såna ska det iaf vara någon mening med dem. Har man haft någonting med.
2017-12-06 Meriall svarade i tråden: Ni som ”mest sannolikt” väntade en flicka, blev det en flicka?:
Ja hon sade precis så och jag fick en flicka.

2017-12-06 Meriall svarade i tråden: Vad frågar de om/testar de på 18mån-kontrollen?:
Tack! :) 

2017-12-06 Meriall svarade i tråden: Årets influensa hur?:
De blev kanske smittade samtidigt av någon?

2017-12-06 Meriall svarade i tråden: Har hon tappat intresset?:
Kan du inte åka och hälsa på henne om hon är pank? Eller betala hennes resa till dig? Tänker att då får du ju reda på om det är ett svepskäl eller om hon verkligen vill ses. 

2017-12-06 Meriall svarade i tråden: Årets influensa hur?:
Hög feber från ingenstans låter precis som influensa. Allt låter som det i din beskrivning

2017-12-06 Meriall svarade i tråden: Vad finns det för faktiska belägg kring påståendet att sexistiska skämt är skadliga?: Kolla dess referenser eller citationer så hittar du säkert fler studier. Men jag tror att det är väl en ganska rimlig slutsats att det är så som den kom fram till. Grejen är väl att folk som lyssnar på.

Innehåll