Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

38 år

Civilstatus

Sambo

Personlighet

Galen     Glad     Nyfiken     Omtänksam     Snäll     Social     Tänkare    

Intressen

Barn     Film/TV     Heminredning     Politik     Resor     Trädgård    

Musik

Allätare     Hip-Hop     Metal     Opera     Pop     Synth    

Aktivitetsflöde

2019-03-15 Muse svarade i tråden: Bra sittvagn?:
Det blev en britax go big 2. Lite tråkiga färger att välja på och svårt att fälla upp ryggstödet med en hand, men i övrigt är jag nöjd.

2018-08-19 Muse svarade i tråden: Graviditeten känns abstrakt och overklig fortfarande: Här är en till som inte heller har en känsla av att det faktiskt ska komma en bebis snart, trots att graviditeten har gått allt annat än obemärkt förbi pga komplikationer. Pyret ska komma senast på tisdag så.
2018-02-21 Muse svarade i tråden: Hur lämge mådde ni illa under er graviditet?: För mig går - och gick det även min första graviditet- lite upp och ner, mycket beroende på hur lugnt jag tagit det. Alla tankar om att äta supernyttigt under graviditeten har fått överges till förmån.
2018-02-21 Muse svarade i tråden: Hur lämge mådde ni illa under er graviditet?: Första graviditeten försvann illamåendet någon timme efter att dottern kommit till världen. Andra återstår att se, är i v 14 nu och sjukskriven för hyperemesis. För de flesta verkar det dock försvinna.
2018-02-16 Muse svarade i tråden: Ovitrelle:
Positivt ägglossningstest innebär alltså inte att ägget lossnar precis just då utan att det kommer lossna inom en viss tid, vissa behöver ovitrelle för att det faktiskt ska lossna.

2018-02-16 Muse svarade i tråden: Ovitrelle: Enkelt uttryckt- Ovitrelle ges för att få äggstocken att släppa ifrån sig ägg som mognat (om de inte mognar av sig själv får man dessförinnan läkemedel som ser till att äggblåsor utvecklas och mognar).
2018-02-05 Muse svarade i tråden: Gravid v 11 började blöda jättemycket efter lyft:
Fan, känner verkligen med dig, så orättvist att du ska drabbas igen ???? Ta hand om dig ??

2018-01-30 Muse svarade i tråden: Äntligen gravid: Tydligen inte slutet trots allt, inte än iaf, men dagens läkarbesök visade att moderkakan ligger fel och att jag tydligen får räkna med fortsatta blödningar. Förhoppningsvis flyttar moderkakan på sig när.
2018-01-28 Muse svarade i tråden: Äntligen gravid: Nu är nog resan över för mig. Började blöda inatt och det blir bara värre och värre. Tredje missfallet på rad, vet ärligt talat inte om jag orkar mer. Blir rätt dålig varje graviditet så.
2018-01-14 Muse svarade i tråden: Äntligen gravid: @orkide. Jadu, vad har jag inte provat genom åren... Mina första försök var för ungefär åtta år sedan. Då testade jag metformin, pergotime, levaxin, akupunktur (vilket kan ha effekt just vid min problematik).

Innehåll