Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

40 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

Igår 00:03 Ocdkille svarade i tråden: Byta Fluoxetin till Cipralex: Det skadar inte att fråga även en annan läkare om man känner sig osäker. Läkare kan göra fel dom också. Var ju tex en läkare som skrev ut samma oavsett vad fel det var tills någon tillslut reagerade.
I förrgår 23:44 Ocdkille svarade i tråden: Byta Fluoxetin till Cipralex: Själv har jag bara bytt från cipralex till fluoxatin. Minns inte riktigt hur vi gjorde men jag tror att jag tog båda några dagar fast i mindre mängd. Själv känner jag inte av någon av medicinerna så är.
I förrgår 22:30 Ocdkille skapade en ny tråd: Program om antidepp:
Handlade om antidepp piller på radioprogrammet kropp och själ. Otroligt vad många som får antidepp innan man ser om det går att ordna utan.

https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1301766?programid=1272

2019-06-14 Ocdkille svarade i tråden: Flickvännen tänker lämna om jag följer mina drömmar. Vad bör jag göra?:
Såg en dokumentär med Hellacopters när dom reste runt i USA och turnerade. Var nog lite så som ni skulle få det för det var många små ställen och billiga hotellrum men dom verkade ha kul.

2019-06-14 Ocdkille svarade i tråden: Är du beredd att ta emot Jesus?: Då kan man fråga sig varför man ska tro på en sagobok för det mesta är påhitt eller överdrivet. Och om det ska vara en sedelärande bok så är den inte speciellt bra för det heller.
2019-06-13 Ocdkille svarade i tråden: Radera journal?: Fast när man dör då borde den väl kunna raderas? Vill inte att folk ska kunna läsa om alla mina pinsamma tvång och jag ser inget skäl till att den skulle behöva finnas kvar. Kan förstå TS jag har svårt.
2019-06-13 Ocdkille svarade i tråden: Flickvännen tänker lämna om jag följer mina drömmar. Vad bör jag göra?:
Som musikälskare som själv skulle vilja kunna leva på musik så säger jag att du ska dra. Dessutom verkar flickvännen rätt jobbig. Du kommer ångra dig hela livet sen om du inte gör det.

2019-06-13 Ocdkille svarade i tråden: Varför väljer ni yrken med låga löner?:  Allt över 25000 är en hög lön för min del. Fattar inte hur folk som tjänar kring 30000:- i månaden kan klaga att dom inte har pengar. Med en sån lön skulle jag kunna vara ledig halva året.
2019-06-13 Ocdkille svarade i tråden: Är du beredd att ta emot Jesus?:
Sen skulle bibeln stämma då är ju gud ond eftersom han plågar och dödar mer av dom oskyldiga än vad dom som han påstår är onda.

2019-06-12 Ocdkille svarade i tråden: Är du beredd att ta emot Jesus?: Visst du har rätt man kan inte visa vetenskapligt att gud inte finns på samma sätt som du har noll bevis för att han finns. Däremot finns det en massa bevis mot massor av det som finns i bibeln.

Innehåll