1 Följare 3 Följer

Pipenc

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

29 år

Civilstatus

Gift

Husdjur

Katt    

Aktivitetsflöde

2016-09-26 Pipenc skrev ett nytt blogginlägg: Nedräkning pågår...: NU har jag precis haft min ÄL... jag kunde inte hålla mig ifrån att göra äl-test ändå.. och det var lite tur, för det visade sig att jag har äl senare än vad jag trodde :)

Så nu är det.
2016-09-19 Pipenc skrev ett nytt blogginlägg: Perfekt helg: Den här helgen har verkligen varit bra! På lördagen samlades hela familjen (för en gångs skull) för o fika lite efter att min sambo sprungit tjurruset! Sååå himla stolt över han är jag, duktig.
2016-09-16 Pipenc skrev ett nytt blogginlägg: and again and again.: Skulle ju skriva ett inlägg på bim dagen.. Men jag pallade inte.. På min dagen så brukar det alltid ha börjat blöda vid första morgon besöket på toa, men satt där.. inget blod i trosorna.
2016-09-06 Pipenc skrev ett nytt blogginlägg: Sjuk, fast det syns inte.: Sen i början av Juni, har jag tampats med en depression, jag klarade inte av att längre gå till jobbet. Stressade sönder mig under varenda arbetspass...o blev sjukskriven, har blivit det av och till fram tills nu.
2016-09-02 Pipenc skrev ett nytt blogginlägg: Mars 2016: I mars i år 2016, så bestämde jag och min underbara sambo att jag skulle ta ut min p-stav. Vi hade pratat barn ett tag och kände att nu var det dags :) Sagt och gjort, bokade tid hos BM för uttag.
2016-09-02 Pipenc skrev ett nytt blogginlägg: Hej världen!:
Välkommen till FamiljeLiv.se. Det här är ditt första inlägg. Redigera eller radera det. Sen är det bara att börja blogga!

Innehåll