Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

48 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2017-07-11 Queennr1 svarade i tråden: Nekad som familjehem: Då kanske det konstigt att ni sökte där redan från början. Kommunen skulle ju i det fall ett barn placerades hos er blivit er arbetsgivare och det kan ju bli lite knepigt när det gäller en så känslig sak.
2017-07-11 Queennr1 svarade i tråden: Förhindrad att delta i bröllop men redan tackat ja, hur säga?:
Hon kanske kan följa med till tillställningen ..

2017-07-11 Queennr1 svarade i tråden: Flygrädd - vad händer om han inte vågar?:
Jag vet bara att jag vid två tillfällen varit med om att man fått vänta sittandes i planet för att nån väska skulle letas fram när en resenär inte dök upp för avgång.

2017-07-11 Queennr1 svarade i tråden: Flygrädd - vad händer om han inte vågar?:
Jag tro tvärtom att de faktiskt måste leta upp väskan av säkerhetsskäl.

2017-07-11 Queennr1 svarade i tråden: Ta bort min katt?:
Ja Gud vad jobbigt att hålla på å stänga dörren. Klart att kattan ska dö. Skaffa en ny och gulligare.

2017-07-08 Queennr1 svarade i tråden: Borde aborträtten ändra vecka?: Ja. Och det finns mycket medicinering som kan ges även under graviditet.

Jag har vänt och vridit på frågan många gånger och resonerar med mig själv och detta är den slutsatsen jag ändå landar i.
2017-07-08 Queennr1 svarade i tråden: Borde aborträtten ändra vecka?:
Varför? Varför är det ok vid en våldtäkt men inte annars? Fostrets värde måste väl vara desamma oavsett hur det blev till?

2017-07-08 Queennr1 svarade i tråden: Borde aborträtten ändra vecka?:
Förhoppningsvis mamma eller pappa. Annars får samhälle gå in med familjehem eller adoption. Fullt görligt då de sena aborterna ändå inte är ohanterligt många.

2017-07-08 Queennr1 svarade i tråden: Borde aborträtten ändra vecka?: Ja det är min åsikt. Under tvångsvård om nödvändgt och självklart all tillgängligt socialt och psykologiskt stöd under och efter graviditeten. Ska ha rätt att förlösas under sövt snitt om hon vill.
2017-07-07 Queennr1 svarade i tråden: Borde aborträtten ändra vecka?: Jag tog väldigt lätt på det. Jobbigt med det fysiska, men psykiskt rörde det mig icke i ryggen. Så tror jag en väldig massa kvinnor känner, men det finns en social press på en kvinna att hon ska förväntas.

Innehåll