0 Följare 0 Följer

riboflavin

Nyfiken

Skeppsänkad snedseglare med smak för debatt.

Jag älskar att debattera, ingenting gör mig så glad som att höra någon annan brinna för en åsikt och försvara denna med konkreta och pålästa argument

Ibland är jag så ful att jag intar absurda ståndpunkter, förefaller hårdnackad, ställer frågor jag inte vill ha svar på mm. i min jakt på någon som orkar buffla lite med mig.

Om jag har gått hårt åt dig, förlåt, men kom ihåg jag bråkar inte i onödan och tar sällan fajt med idioter.

Den man respekterar konfronterar man, som jag brukar säga

Ålder

33 år

Civilstatus

Sambo

Personlighet

Asocial     Kontrollfreak     Nattuggla     Neurotisk     Pedantisk     Pilsk     Slacker     Tänkare    

Intressen

Djur     Ekonomi     Etik/Filosofi     Litteratur     Natur/Miljö     Politik     Sex/samlevnad     Vetenskap    

Musik

Allätare    

Husdjur

Hund    

Aktivitetsflöde

2018-03-16 riboflavin svarade i tråden: Vilken hundras passar oss?: Jag tycker inte heller att hundar ska vara ensamma, men hur svartvitt du än vill få det till så brukar de allra flesta hundägare hitta en lösning som passar just dem och deras hundar. Våra hundar är en liten flock.
2018-03-16 riboflavin svarade i tråden: Avtrubbad känslomässigt av SSRI/SNRI?: Så reagerade jag också, sorg och glädje försvann helt. Det sägs att man kan hitta bättre balans med ett preparat som passar en bättre men jag vågade aldrig testa. Det värsta var att jag nästan inte.
2018-03-16 riboflavin svarade i tråden: Vilken hundras passar oss?: Personligen tycker jag att det är en utomordentlig lösning jämfört med att låta hunden sitta inomhus under dagarna om ägaren jobbar eller om man ska iväg på något dit hunden inte kan följa med.
2018-03-14 riboflavin svarade i tråden: Skulle du våga byta bostad med en främling?:
Tipsen "Ja" gav var precis de jag hade tänkt föreslå. Borås djurpark tar en dryg halvtimme att köra till och passar även mindre barn. Ja, jag läste på SLU.

2018-03-14 riboflavin svarade i tråden: Skulle du våga byta bostad med en främling?: Jag hade inte tvekat att byta.

Hur låter lägenhet i Mölndal (14 min kollektivt in till centrala Göteborg) nära till flera fina badsjöar (sisjön, stensjön, rådasjön) granne med badhus med litet äventyrsbad.
2018-03-14 riboflavin svarade i tråden: Din kille har köpt en analplugg?:
De där svaren är alldeles för begränsade för att ge något bra underlag för diskussion.

Till vem har han köpt den? Hur stor är den?

Till mig, lagom stor? Då testar jag den glatt.

2018-03-13 riboflavin svarade i tråden: Betala hans restskatt?: Hur ser ert ekonomiska upplägg ut för övrigt?

Gemensam ekonomi=såklart ska alla inkomster räknas in i det. Får han minus och du plus denna gången så ska det delas med varandra.
2018-03-12 riboflavin svarade i tråden: Från uska till djurvårdare?: Jag är själv djurvårdare på utökad nivå, men med en kandidatexamen inom etologi och djurskydd bakom mig, jobbar idag inom en annan bransch men har varit länge inom djursjukvården.
2018-03-10 riboflavin svarade i tråden: Vilken av dessa två relationer varar längst?:
Den bestående av två personer som respekterar varandra...

2018-03-10 riboflavin svarade i tråden: Stora bröst förstörda efter graviditet och amning: Man accepterar att ålder och barnafödande formar om kroppen och älskar sig själv ändå, lättare sagt än gjort men varken du eller din partner kan väl vara förvånade över vad en graviditet.

Innehåll