Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2018-08-16 Scoops svarade i tråden: Ingen uppvakning: Vad då för gammal/Vuxen/mogen för att firas på sin födelsedag!?  Låter stört. Tänker han aldrig uppvakta dig mer eller?
Det hade jag inte accepterat, om min partner inte uppvaktar mig - vem ska då.
2018-08-15 Scoops svarade i tråden: Vågar jag anmäla?: Sluta fundera på om du ska och ring och anmäl han på en gång. Sätt ner foten, även om det är svårt (ta hjälp av kvinnojouren om det känns omöjligt att göra själv) annars kommer han.
2018-08-14 Scoops svarade i tråden: Kan sex var lika bra med mindre snygg kropp?: Gud nej. Mitt sexliv blev så mycket bättre sedan jag slutade fokusera så mycket på yta! Så ju äldre jag blir desto bättre blir det, övning ger ju färdighet eller hur? ;-) så utseende spelar ingen.
2018-08-07 Scoops svarade i tråden: Hur kan jag bli mer attraktiv för kvinnor?: Bad hon dig försöka hitta infon åt henne? Om inte så bör du kanske fundera kring om du kan uppfattas som en mansplainer. Vet många snälla killar som tyvärr faller dit på den och det finns inget mer oattraktivt.
2018-08-06 Scoops svarade i tråden: Hängslen - Regler:
Bara kostymbyxor och till skjorta.

2018-08-05 Scoops svarade i tråden: Tjejer vad tycker ni om "excentriska" killar?: Jag läste ett så bra citat av Magdalena Ribbing e. Gång, det gick typ så här: Om du är en intressant person innerst inne så behöver du inte spöka ut dig på utsidan, för människor kommer.
2018-07-19 Scoops svarade i tråden: Dilemma, han perfekt men mängder av ex: Håller med. Det känns ju ganska desperat att flytta ihop så fort som han måste ha gjort.. Men han behöver ju inte vara en dålig kille för det. Dejta honom men sätt en rimlig gräns för när ni.
2018-07-17 Scoops svarade i tråden: Det här JÄVLA spanandet på andra tjejer:
Har han ingen självkontroll? Tror alla spanar på vackra människor lite då och då. Men man får ju sköta det snyggt.. Kan du inte hinta åt honom att det syns?

2018-07-17 Scoops svarade i tråden: Snällt eller förolämpar jag?:
Städa - Ja

Sortera - Nej

Och skillnaden där emellan är hårfin.

2018-07-17 Scoops svarade i tråden: Kvinnor hur ser ni på analsex?:
Nej tack. Blir äcklad av tanken och har hört alldeles för många få besvär efteråt. Jag får finfina orgasmer utan att skaffa hemorrojder på köpet.

Innehåll