0 Följare 0 Följer

Tessaloniki

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

27 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

I förrgår 22:07 Tessaloniki svarade i tråden: Natural cycles & ÄL - ny här!: Absolut, det var så jag gjorde nu senaste cykeln, mätte två gånger om dagen tills det blev positivt. Dock har jag tidigare vart rädd för att testa ordentligt, snarare rädd för att det skulle enbart vara negativt.
2019-03-21 Tessaloniki svarade i tråden: Natural cycles & ÄL - ny här!: Hej! Hur har det gått för er?

Jag och min man är i en liknande situation. Vi har försökt sedan juni 2018, först utan tester och sen sporadiskt testat ÄL också, men varje gång utan resultat (mensen har.
2019-03-17 Tessaloniki svarade i tråden: Tråden för oss som använder NaturalCycles: Jo jag brukar få finnar runt ÄL, och det fick jag också samma dag som testet visade plus. Jag hade också mer flytningar de dagarna. Har inte direkt haft något sånt under de senaste dagarna (som NC markerade alltså).
2019-03-17 Tessaloniki svarade i tråden: Tråden för oss som använder NaturalCycles:
Vad typiskt, jag litade verkligen på testen i och med att det blev negativt efter två positiva... Gör ett försök att lägga in kurvan:2019-03-17 Tessaloniki svarade i tråden: Tråden för oss som använder NaturalCycles: Hej allihopa!

Jag behöver lite hjälp. Jag är inne på min andra cykel med NC och körde även med ÄL - tester. Testerna gav utslag (positivt) på cykeldag 21 och 22 och var sedan negativa efter det.
2019-01-15 Tessaloniki svarade i tråden: Skaffa hund: Som de säger ovan, det är otroligt viktigt att man inte lämnar sin (vuxna, tränade!!) hund ensam längre än 5-6 timmar. En hund ska rastas var sjätte timme. Vår tös är valp fortfarande och vi har löst.
2019-01-12 Tessaloniki svarade i tråden: Tråden för oss som använder NaturalCycles:
Aha, då förstår jag! :) är så van att kunna klicka i symptomen utan att behöva skriva :P

Tack!

2019-01-12 Tessaloniki svarade i tråden: Tråden för oss som använder NaturalCycles: Hej!

Jag tempade mig för första gången i morse, försöker bli gravid med hjälp av NC då vi har försökt ett halvår utan resultat.

Det jag är lite fundersam på är att jag inte hittar.
2019-01-03 Tessaloniki svarade i tråden: Sladdis:
Hej!

Kan bara säga att min make är en sladdis (syskon 11 och 7 år äldre) och han har alltid haft en jättebra relation till dem. Särskilt till sin storasyster.

2019-01-03 Tessaloniki svarade i tråden: Vad ska jag ha med mig i BB-väskan?: Deodorant har jag hört att man ska undvika - bebisen behöver känna din doft när du ammar och eftersom armhålan inte är långt bort så kommer deodoften störa. I övrigt finns massa Youtube videor med.

Innehåll