0 Följare 0 Följer

Tessaloniki

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

27 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2019-01-15 Tessaloniki svarade i tråden: Skaffa hund: Som de säger ovan, det är otroligt viktigt att man inte lämnar sin (vuxna, tränade!!) hund ensam längre än 5-6 timmar. En hund ska rastas var sjätte timme. Vår tös är valp fortfarande och vi har löst.
2019-01-12 Tessaloniki svarade i tråden: Tråden för oss som använder NaturalCycles:
Aha, då förstår jag! :) är så van att kunna klicka i symptomen utan att behöva skriva :P

Tack!

2019-01-12 Tessaloniki svarade i tråden: Tråden för oss som använder NaturalCycles: Hej!

Jag tempade mig för första gången i morse, försöker bli gravid med hjälp av NC då vi har försökt ett halvår utan resultat.

Det jag är lite fundersam på är att jag inte hittar.
2019-01-03 Tessaloniki svarade i tråden: Sladdis:
Hej!

Kan bara säga att min make är en sladdis (syskon 11 och 7 år äldre) och han har alltid haft en jättebra relation till dem. Särskilt till sin storasyster.

2019-01-03 Tessaloniki svarade i tråden: Vad ska jag ha med mig i BB-väskan?: Deodorant har jag hört att man ska undvika - bebisen behöver känna din doft när du ammar och eftersom armhålan inte är långt bort så kommer deodoften störa. I övrigt finns massa Youtube videor med.
2018-12-28 Tessaloniki svarade i tråden: Köpa grejer innan man ens är gravid???: Detsamma till er <3 alla hanterar barnlöshet på sitt sätt, det finns inget dåligt. Man kan alltid sälja kläder som blir oanvända också, om man nu råkat köpa något i fel storlek (vid säsongskläder).
2018-12-27 Tessaloniki svarade i tråden: Köpa grejer innan man ens är gravid???:
Du är verkligen inte ensam. Det är mitt sätt att hantera varje månads förlust. Har massa söta kläder och ett helt stash av tygblöjor väntandes på vårat under...

2018-11-17 Tessaloniki svarade i tråden: Tidig mens utan några symptom!:
Puff upp!

Innehåll