0 Följare 0 Följer

Thereisthat

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

30 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2017-12-31 Thereisthat svarade i tråden: Attraheras av äkta kvinnor!: Ja, så är det. Jag vet ju ärligt talat inte om jag är redo för ett förhållande än och det ska jag väl också säga att jag inte kör en mälmedveten taktik att hitta ett ordentligt och stadigt.
2017-12-31 Thereisthat svarade i tråden: Attraheras av äkta kvinnor!: Vänta lite... när har jag sagt att jag ser ner på dem? Citera!

Nej, det enda jag sagt är just det du säger, att de inte faller mig i smaken. Är det detsamma som att se ner på dem? Haha.
2017-12-31 Thereisthat svarade i tråden: Attraheras av äkta kvinnor!: Jag har mognat mycket det senaste året. Jag har i bakgrunden en lättare form missbruksproblematik och jag har varit mer eller mindre en riktig loser. Men efter en del händelser förra året så bestämde jag mig för.
2017-12-31 Thereisthat svarade i tråden: Sola solarium?: Tack för tipset! Ska skriva upp det.Mascaraklumpar skrev 2017-12-31 11:59:07 följande:Säkert inte, om det handlar om ett enda tillfälle. Det är inte speciellt farligt att röka en enda cigarett heller.
2017-12-31 Thereisthat svarade i tråden: Sola solarium?:
Hja visst, jag är källkritisk. Men återigen så känns det som överdrivet att 5 minuters solarium skulle vara så farligt som det ibland påstås.

2017-12-31 Thereisthat svarade i tråden: Attraheras av äkta kvinnor!: Jag funderar på gym, politiska partier (är själv politiskt intresserad och Centerpartist) eller yogaklasser... Krogen är faktiskt inte helt uteslutet för mig eftersom det beror på vilken krog man besöker (fnitter-tipporna.
2017-12-31 Thereisthat svarade i tråden: Sola solarium?: Intressant! Det är ungefär såhär jag försöker resonera kring att sola solarium. För visst, man ska vara försiktig och visst, man ska sola i måttliga mängder. Men att 5 minuter i veckan skulle vara farligt.
2017-12-30 Thereisthat svarade i tråden: Vem anser du vara Sveriges bästa statsminister genom tiderna?: Jag skulle nog säga att detta är lite symptomatiskt för Sverige, vi är dåliga på att höja upp våra stora personligheter (utom när det gäller krigarkungar av någon anledning).
2017-12-29 Thereisthat svarade i tråden: Hur känns det att ha borderline?: Här är en länk från 2015 där en forskare kommer med en tes att borderline är biologiskt betingat snarare än socialt... Jag är absolut ingen forskare så jag säger ingenting om det är sant eller.
2017-12-27 Thereisthat svarade i tråden: Vem anser du vara Sveriges bästa statsminister genom tiderna?: Jo jag är medveten om att min frågeställning är problematisk av flera skäl. Definitionen av vem som varit "bäst" är svår och mynnar ofta ut i subjektiva åsikter mer är objektiva.

Innehåll