0 Följare 0 Följer

tvillingmammaVastmanland

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

48 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

Idag 17:58 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Lärare utan utbildning, sätta betyg?:
Nej, det kan bara en legitimerad lärare göra.

Idag 12:16 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Vad har era barn för fritidsaktiviteter?:
Glömde tennis och badminton.

Idag 12:15 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Vad har era barn för fritidsaktiviteter?: Mina barn har gjort många olika saker, vi bor i Sverige. Simning,spela instrument, orkester, kör,dans, karate, kanotpaddling, teater, fotboll,bandy, konståkning, bild och form, judo.

Just nu är det gym och hundträning som.
Idag 11:48 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Sönderstressade småbarnsföräldrar: På kvällen kan väl en av er sköta hushållet och en av er tar hand om pojken?
Om pappan har hand om grabben så kan väl du fixa hushållsarbetet på en timme? Större hushåll än så kan.
Idag 11:45 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Sönderstressade småbarnsföräldrar: Du skriver: För mig känns det som om han är extremt kontaktsökande, vilket är positivt och fint, men inte särskilt kul då han nästan aldrig leker på egen hand.

Jag skulle tro att han helt enkelt behöver.
Idag 10:56 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Vad har era barn för fritidsaktiviteter?:
I Sverige brukar man väl alltid få prova två gånger på nya aktiviteter innan man bestämmer sig och betalar?

Idag 10:56 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Vad har era barn för fritidsaktiviteter?: Jag är lite förvånad över att så få barn verkar gå på simskola?
Hur lär de sig simma ordentligt, den lilla kursen de får gå i skolan brukar väl inte räcka så långt?
Mina.
I förrgår 17:48 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Fuck BVC...: Mina barn väljer själva sina kläder och är väldigt noga med det. Det är oerhört viktigt för de flesta barn att smälta in i gruppen i tonåren och så även för mina barn.
I förrgår 14:30 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Kan man få sina barn att respektera alla människor - Ha en stor respekt för flickor/kvinnor o.s.v.:
Att ha hund eller annat husdjur utvecklar också empatin.

I förrgår 14:28 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Kan man få sina barn att respektera alla människor - Ha en stor respekt för flickor/kvinnor o.s.v.: Bra ide!

Välja en bra skola som jobbar mycket med värdegrundsfrågor är också ett tips. Mina barn går ien fantastiskt bra skola där de lär sig massor om hur man ska bete sig och behandla andra människor.

Innehåll