0 Följare 0 Följer

tvillingmammaVastmanland

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

49 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2018-12-29 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Mitt överviktiga barn är besatt av mat:(:
Just nu pratar vi om överviktiga barn som INTE rör sig konstant utan max en timmer per dag.

2018-12-29 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Mitt överviktiga barn är besatt av mat:(:
En normal chokladkaka är på 100 g.

En chokladkaka på 200 g är jättestor.

2018-12-29 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Mitt överviktiga barn är besatt av mat:(: 200 g godis, det är ju jättemycket för ett barn! Du kan väl inte mena att du ger ditt barn 200 g godis på en lördag??? Tänk 200 g choklad, det är ju en jättestor chokladkaka lämplig för en familj!.
2018-12-29 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Mitt överviktiga barn är besatt av mat:(: Vårt samhälle har blivit extremt stillasittande och det skadar barnen, de får dålig kondition och många får även övervikt. Alla barn behöver minst sextio minuters rörelse varje dag.
2018-12-29 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Mitt överviktiga barn är besatt av mat:(: Se till att ni äter långsammare och se till att han får lite ner fett i maten som mättar bättre. Sen är rörelse också jätteviktigt, barn skall röra på sig och ha kul då kommer han inte.
2018-12-29 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Mitt överviktiga barn är besatt av mat:(: Jag tycker ni skall servera mellanmjölk som mättar böttre och sluta med cola zero som bara ökar aptiten. Se till att han får ordentlig hemlagad mat med tillräckligt med fett som mättar.
2018-12-27 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Sparande under FL?:
Bättre att spara dagar än pengar tycker jag.

Med sparade dagar kan man ta långa sommarledigheter och julledigheter.

2018-12-25 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Hur många julklappar ger ni era barn?: Jag gör tvärtom, jag ger dem det de behöver under hela året och inte just till jul. Säger inte att mitt sätt är bättre. Visst får de julklappar men då är det några få och roliga saker,.
2018-12-25 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Hur många fler står ensam med julen medans mannen sitter och latar sig?:
Så otrevligt, det är klart gäster hjälper till att duka av.

2018-12-24 tvillingmammaVastmanland svarade i tråden: Hur många fler står ensam med julen medans mannen sitter och latar sig?: Det konstigaste av allt är är att många kvinnor som är feministiska för sin egen del, inte vill att deras söner skall bli feminister. En väninna som är extremt feministisk för sin egen del berättade.

Innehåll