0 Följare 0 Följer

varmlanning

Väntar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

29 år

Civilstatus

Sambo

Personlighet

Likgiltig     Pessimist     Snäll     Stressad    

Intressen

Historia     Psykologi     Shopping    

Husdjur

Katt    

Aktivitetsflöde

2018-03-24 varmlanning svarade i tråden: Augustibarn 2018: Haha coolt! Hur stor är sannolikheten att två inne på familjeliv som hänger i gruppen för den snäva målgruppen augustibarn 2018 har det?! xD

Har du också haft problem under graviditeterna? Jag hade så.
2018-03-23 varmlanning svarade i tråden: 18 månader mellan syskon - erfarenheter?: Jag kapar tråden lite. Väntar nr 2 nu och det kommer vara 1 år och 10 mån emellan. Hur gjorde ni för att förbereda storasyskon? Kan man få dom att förstå på något sätt vad som är.
2018-03-23 varmlanning svarade i tråden: Augustibarn 2018: Kölbröst. Autocorrect lever livet. Det är en ofarlig missbildning av bröstkorgen som främst drabbar män. Men tydligen har jag det. Fick reda på det när jag var gravid iom att det gjorde onaturligt ont att ha något.
2018-03-23 varmlanning svarade i tråden: Augustibarn 2018: Förra graviditeten köpte jag nya direkt väldigt tidigt i graviditeten. Jag har något som kallas knölbröst så jag hade extremt ont i revbenen när jag väntade mim pöjk därför kunde jag inte.
2018-03-23 varmlanning svarade i tråden: Augustibarn 2018: Jag var på Rul idag. Min son kommer få en lillasyster och jag blev så glad! Trodde aldrig att jag skulle få en liten flicka :D nu håller jag tummarna bara för att allt ska gå bra xD

Känner inte ni andra.
2018-03-22 varmlanning svarade i tråden: Har du ångest vid ägglossning?: Jag har alltid ångest vid ägglossning. Inte i den bemärkelse att jag behöver sari men det händer saker som gör mig obekväm i mig själv. Jag svullnar upp som fan och får oönskad hårväxt typ på hakan.
2018-03-19 varmlanning svarade i tråden: Augustibarn 2018: Oj vilken skillnad i datum! Skönt att då bli framåtflyttad dock så man får två "gratisveckor" i graviditeten xD

Jag tror att de flesta gått över till någon grupp på fb.
2018-03-10 varmlanning svarade i tråden: Bättre skola - hur?: Jag är lärare. Just nu har jag en alldeles alldeles underbar klass. De är positiva, villiga och intresserade av att lära sig nya saker - men viktigast av allt är att varenda en har engagerade föräldrar som bryr sig.
2018-03-07 varmlanning svarade i tråden: Tvist med fröken: Men han var ju sjuk fredagen. Någon av läxorna kanske var planerade utifrån ifall han skulle vara sjuk veckan efter också?

Läxor har han väl samma som alla andra. Det andra är vad han missat i skolan och således.
2018-02-27 varmlanning svarade i tråden: Blåbär på förskolan, vem ersätter barnets tröja?: Helt underbart komiskt att du tycker att en vit yllekofta är passande klädsel på förskola. Ett tips är atr köpa kläder som är till för förskolan. Typ 3 för 2 leggins på HM.

Innehåll