Pernilla Wahlgrens snuskiga meddelande till Christian Bauer inför alla: ”Ska du…”

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer visar öppet upp sin kärlek på sociala medier. Nu ger Pernilla en lite snuskig hint till maken. 

Pernilla Wahlgren har många strängar på sin lyra och förutom att spela in sin egna reality ”Wahlgrens värld” är hon även ute på sverigeturné med ”Pernilla Wahlgrens happy ending”. Som grädde på moset ska hon även tillbaka till Sollidenscenen för att vara allsångsledare för andra sommaren i rad. Hon driver även den populära podcasten ”Wahlgren och Wistam” ihop med Sofia Wistam

Hon är även nybliven hustru, efter att hon och maken Christian Bauer gifte sig i allra största hemlighet för ett par månader sedan och paret verkar sannerligen lyckligare än någonsin. 

Pernilla och Christian förlovade sig i december 2022 och gifte sig ett år senare.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer hinner aldrig ses  

Men deras respektive hektiska scheman sätter käppar i hjulet för de nyblivna makarna som ibland har svårt att hinna ses. Något som Pernilla berättat om i ett tidigare avsnitt av ”Wahlgren och Wistam”. Duon diskuterar sömnrutiner och Sofia berättar att hon gärna vill sova runt tio på kvällen, medan Pernilla är en kvällsmänniska och sällan somnar innan midnatt. Sofia undrar då hur det går ihop med Christians schema, eftersom han ofta är uppe med tuppen. 

– Alltså just nu. Vi ses inte alls, säger Pernilla och fortsätter: 

– När jag vaknar har han gått upp för länge sen, kör han inte något spinningpass så är han iväg och tränar.

Pernilla snuskiga meddelande till Christian  

Christian Bauer är en hurtig kille och tränar mycket på sin fritid. Nyligen utsatte han sig för en ny kämpig utmaning när han cyklade genom Marockos öknen. Loppet var 62 mil och varade i 6 dagar. Loppet innebar en enorm fysisk ansträngning för Christian som var stolt som en tupp efter målgången. 


Även Pernilla var stolt över sin makes prestationer och ville hylla honom stort på sociala medier. 

”NU ÄR HAN I MÅL!! STORT GRATTIS min älskade Christian som kämpat sig igenom öknen på cykel och cyklat 62 mil på 6 dagar i hetta, sand och branta steniga backar..! Livets utmaning har det varit tydligen men också ett otroligt minne för livet och nya vänner på kuppen i sina medtävlare från Skoda cycling team”, skriver Pernilla. 

Hon avslutar inlägget med en lite snuskig hint till maken, som hon varit borta från i flera dagar och saknat massor. 

”Kom hem nu älskling, så ska du få en kall öl och en varm….kram…!”

Vad alla punkter betyder är oklart, men det är svårt att inte föra tankarna till att Pernilla menade något annat än en kram.