Så såg svenska kändisarna och deras barn ut i samma ålder

Många svenska kändisbarn har gått i sina föräldrars fotspår och själva blivit offentliga personer. Men det är inte allt som gör dem lika: här är 9 kändisbarn som är kopior av sina föräldrar. 

Christina Schollin och Pernilla Wahlgren när de båda var i 30 års åldern.

Det är inte bara talang som går i släkten, även skönhet. Det hör inte till ovanligheten att svenska kändisbarn väljer att gå i sina föräldrars fotspår. 

Nedan hittar du nio av Sveriges kändisar och deras barn, i ungefär samma ålder. Och de är verkligen kopior av varandra! 

Stellan Skarsgård och Alexander Skarsgård 

Nästan alla Stellan Skarsgårds barn har gått i hans skådespelar-fotspår, men det är inte bara karriären som karaktäriserar likheterna i släkten. Här är  Stellan Skarsgård i 48 års åldern och sonen Alexander Skarsgård vid 47 år. Och äpplet faller sannerligen inte långt från trädet. 

Stellan Skarsgård 1996 och Alexander Skarsgård 2024.

Christina Schollin och Pernilla Wahlgren 

Pernilla Wahlgren är rentav en kopia av sin mamma som ung.  På bilden är Christina Schollin 31 år gammal och Pernilla bara några år äldre än sin mor – bara av leendet att döma råder det ingen tvekan om att det är mor och dotter. 

Christina Schollin och Pernilla Wahlgren vid samma ålder.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

Även Pernilla Wahlgrens dotter Bianca Ingrosso är otroligt lik sin mamma när Pernilla var yngre. Här är Pernilla 30 år gammal och Bianca Ingrosso 29! 

Pernilla Wahlgren 30 år, Bianca Ingrosso 29 år

Kronprinsessan Victoria och Estelle  

Äpplet faller inte långt från träder i kungafamiljen heller, här är kronprinsessan Victoria 8 år gammal och dottern Estelle är bara ett år äldre. 

Prinsessan Victoria 8 år gammal och dottern Estelle 9 år.

Pernilla August och Alba August 

År 1995 var Pernilla August 37 år gammal och dottern Alba August, som också gått i mammas skådespelarfotspår är bara några år yngre på bilden. 

Alba August 2024 och Pernilla August 1995.

Gunde Svan och Ferry Svan

Legendaren inom längdskidor Gunde Svan har en son som har gått i sin fars fotspår. Däremot inte i skidspåret men sonen Ferry Svan är en professionell idrottsman som tävlar på internationell nivå inom timmersport. Så här såg Gunde Svan ut som 23 åring och sonen Ferry Svan 27. 

Gunde Svan 1985, Ferry Svan 2023.

Tilde de Paula Eby och Naemi Bjuhr 

Trots att det skiljer sig ungefär nio år mellan Tilde de Paula och dottern Naemi Bjuhr på bilderna är de slående lika! Tilde är 28 år gammal på bilden medan Naemi är 19 år. 

Tilde de Paula Eby 2000 och dottern Naemi Bjuhr 2024.

Emilio Ingrosso och Benjamin Ingrosso

Emilio och Benjamin Ingrosso, båda i 20års åldern, och de är sannerligen lika som bär! Emilio är 28 på bilden medan Benjamin är något år yngre, 26 år. Far och son delar sannerligen många ansiktsdrag: ögonen, käkbenen och hakan. Snacka om lika som bär! 

Benjamin Ingrosso 2023 och Emilio Ingrosso 1993

Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht 

Programledaren Kristin Kaspersen och äldsta sonen Filip Lamprecht delar sannerligen mer än en framgångsrik tv-karriär. På bilderna är de båda i 20-års ålder och visst är de lika? 

Kristin Kaspersen 1998, 27 år gammal och 24-åriga Filip Lamprecht år 2021.