Därför lämnade alla brevskrivare Matthew i "Bonde söker fru"

"Bonde söker fru" har bjudit på både kärlek och tårar. Och tårar blev det när de sista brevskrivarna lämnade bonden Matthew Haggerty. Här är anledningen till att tjejerna valde att lämna.

I veckan valde de sista två tjejerna att lämna "Bonde söker fru"-Matthew.

I "Bonde söker fru" 2022 har tittarna bland annat fått följa den australienska spannmålsbonden Matthew Haggerty, 22 och hans fyra brevskrivare Iza, 22, Rebecka, 21, Frida, 22 och Kim, 22.

Rebecka var den första tjejen att lämna gården, följt av Frida som självmant valde att lämna programmet. I veckans avsnitt valde även de sista två tjejerna att lämna bonde-Matthew.

Läs mer: Här är brevskrivarna som är kvar i "Bonde söker fru" 2022

Iza och Kim lämnar "Bonde söker fru"

Brevskrivarna Iza och Kim valde båda att lämna programmet då de kände vänskapskänslor istället för kärlekskänslor för Matthew.

– Det är lite av en chock, jag trodde att de skulle vara med till slutet och ha den konversationen då. Men nej de valde att avsluta det tidigare och det är okej, säger Matthew i "Bonde söker fru"

Vändningen – här kommer en ny brevskrivare

Efter att de sista tjejerna lämnat Matthew får han möjligheten att ringa upp en annan tjej som sökt in till programmet men som inte kunde medverka under inspelningen, nämligen Serena.

– Hon verkar vara lik mig själv, så jag tror att vi har en chans att komma bra överens. Jag ser framemot att träffa henne i verkligheten, säger Matthew i programmet.

Om det blev någon kärlek för Matthew Haggerty den är sommaren eller inte, återstår att se.

Läs mer: Här festar "Bonde söker fru"-Matthew Haggerty med brevskrivarna – Tiktok-videon avslöjar