Albin Tingwall bekräftar relationen med "Idol"-vinnaren Nike Sellmar

De började som konkurrenter och slutade som ett par. Nu avslöjar "Idol"-Albin Tingwall att han och vinnaren Nike Sellmar dejtar.
– Jag skulle inte anse mig singel, säger Albin till Hänt.

Albin Tingwall bekräftar dejting-ryktet med Nike Sellmar.

Det ryktades länge om att det rörde sig om en romantisk relation mellan "Idol"-finalisterna Albin Tingwall, 19 och Nike Sellmar, 27. Trots att de ställdes mot varandra som tävlande konkurrenter tycktes de ha en fin relation till varandra.

I en intervju med Hänt berättar Albin att han och Nike först inte ens gillade varandra, men att det senare mynnade ut i en fin vänskap.

– Jag kollade på henne och bara vad gör hon här? Hon pratade inte med någon, var väldigt tillbakadragen och verkade inte så intressant. Hon har också sagt till mig att hon inte heller förstod sig på mig, säger Albin i intervjun.

Albin bekräftar relationen: "Dejtar"

Vidare berättar "Idol"-Albin att det var efter programmet, när duon hade varit ifrån varandra, som känslorna bekräftades.

– Vi dejtar, det gör vi. Det känns jättebra.

Albin berättar också att han inte längre anser sig själv vara singel.

Albin om åldersskillnaden: "Oväntat"

Trots att det skiljer några år mellan deltagarna, är det inte något som påverkar relationen, menar Albin.

– Jag är 19 och hon 27 så vi hade väldigt olika liv sedan tidigare. Så vi kanske inte va en match utifrån men nu har vi lite liknande håll. Men den var nog inte väntat för någon att det skulle bli jag och Nike, säger Albin Tingwall.