Allt om Fredrik Hallgren: Barn, partner och Bonusfamiljen

Fredrik Hallgren har blivit folkkär skådespelare i Sverige. Till vardags är han en ensamstående trebarnsfar och på jobbet spelar han omtyckta papparoller på filmduken. Vi har samlat allt du vill veta om Fredrik Hallgren.

Fredrik Hallengren.
Fredrik Hallengren spelar omtyckta rollen som Martin i Bonusfamiljen.

Skådespelaren Fredrik Hallgren fick sitt stora genombrott i komediserien Karatefylla och har sedan dess blivit ett med hela svenska folket. Inte minst för sin roll som den oansvariga men ack så kärleksfulla Martin i tv-serien Bonusfamiljen.

Hur gammal är Fredrik Hallgren?

Fredrik Hallgren föddes den 7 december 1973, vilket betyder att han i skrivande stund är 49 år gammal. Han kommer ursprungligen från Stockholm men idag stå han ensam skriven på en bostad i Segeltorp, utanför Båstad.

Fredrik Hallgrens längd

Det är många som undrar hur lång Fredrik Hallgren är, enligt Agentfirman är han 174 centimeter lång.

Fredrik Hallgren: fru och familj

Efter fyra år som äkta makar valde Fredrik och exfrun Annie Lundin Hallgren att skilja sig. Paret berättade om uppbrottet i ett ärligt inlägg på Instagram.

"Idag har jag och Annie fullföljt vår skilsmässoansökan, vi är fortfarande väldigt goda vänner och är till 100% överens. Det är såklart alltid tråkigt när livet inte blir som man tänkt sig, men vi tror ändå att det här är det bästa beslutet vi kan ta för alla inblandade", skrev Fredrik.

I dagsläget har Fredrik Hallgren inte något offentlig relation av hans sociala medier att döma, men enligt sin Instagram har han en fortsatt god relation med Annie.

Fredrik Hallgrens barn

Tillsammans med exhustrun Annie Lundin Hallgren, har Fredrik ett barn. Han har även två barn från två tidigare relationer. I en intervju med Aftonbladet berättade han hur man får vardagen att gå ihop som ensamstående förälder.

– Tre förstående ex. Tålamod. Och en stor djupandning. Jag försöker ju ha alla tre samma veckor och tycker det går förvånansvärt bra. En positiv sak med tre barn med olika mammor, är ju att de inte träffas hela tiden, så det blir inte så mycket bråk, de längtar snarare efter varandra, sa han till tidningen.

Bonusfamiljen

Karriären som skådespelare började redan på Calle Flygare teaterskola, innan han senare vidareutbildade sig på Scenstudion i Stockholm.

I början av skådespelarkarrären syntes Fredrik mestadels i komedifilmer och serier, bland andra Karatefylla och 112 Aina. Det kom att lägga grunden för en fler folkkära komediroller. På senare år har Fredrik Hallgren setts i omtyckta tv-serien Bonusfamiljen, samt filmerna Sune och Ur spår.