Amanda Schulman om mötet med exet gjorde Alex irriterad: “Tror jag är kär”

Systrarna Amanda Schulman och Hannah Widell driver podcasten "Fredagspodden". I det senaste avsnittet delar Amanda med sig av ett möte som skedde alldeles nyligen där hon gick och blev förälskad: – Det fanns bara vi, säger hon i podden.

I podcasten
I podcasten "Fredagspodden" pratar Amanda Schulman och Hannah Widell om

Systrarna och företagsledarna Hannah Widell, 46, och Amanda Schulman, 41, har den populära podcasten "Fredagspodden" tillsammans. I det senaste avsnittet "Ex-koden med vänskap som förälskelse" berättar Amanda om när hon och hennes man, författaren och poddaren Alex Schulman, 45, träffade på komikern Messiah Hallberg, 38, och hans sambo, komikern Christina Nordhager, 46. Och Amanda, hon blev kär.

Hannah Widell: "Jag har ju alla mina ex kvar i mitt liv"

Amanda berättar att hon upplever att man oftast brukar hålla ens partners ex ifrån sig på grund av att ens partner inte är kompis med exen längre.

– Om man inte har barn. Jag har ju alla mina ex kvar i mitt liv, inflikar Hannah.

– Exakt, men annars har du ju inte det, svarar Amanda som berättar att när hon och Alex var på restaurang Astoria härom kvällen, då stötte de på ett av hans ex.

– Så är jag på Astoria härom kvällen och så träffar vi Messiah Hallberg och han är ju då gift med Christina Nordhager. Och det har jag ju vetat hela tiden att hon och Alex hade någonting.

– Nej!? utbrister Hannah och berättar att hon inte hade någon aning om Alex Schulmans och Christina Nordhagers förflutna.

"Kan inte sluta krama varandra"

Vidare i podden berättar Amanda Schulman att hon inte vet riktigt hur länge de var tillsammans, men hon gissar på några månader.

– Jag har ju aldrig träffat henne, Christina, säger Amanda.

– Och vi Hannah, vi är som förälskade. Hon och jag. Vi kan inte sluta krama varandra. Det var jättekonstigt.

– Gud vad konstigt, säger Hannah fnittrandes.

– Det var faktiskt väldigt konstigt, instämmer Amanda och tillägger:

– Jag tror inte att Messiah och Alex hade så mycket att prata om, de stod ju bredvid.

"Jag tror jag är kär"

Hannah frågar då hur det kom sig att de plötsligt började krama varandra.

– Det finns bara vi, svarar Amanda och fortsätter:

– Jag var så glad. Jag sa till Alex när vi gick därifrån att "jag tror jag är kär". Han blev så irriterad, jag är så dramatisk. Men det jag skulle säga sen som jag kom på är att det är klart att jag och hon har något gemensamt. Han har ju varit kär i båda oss.