Bingo Rimér hyr ut sina fyra bostäder: "Gillar du också att träna naken?"

Trebarnspappan Bingo Rimér, 46, har ett hus i Jämtland, ett i Stockholms skärgård , en lägenhet i Marbella och en på Södermalm i Stockholm. Nu kan du hyra någon av hans fyra bostäder, som kommer med en lite ovanlig fördel.

Bingo Rimér hyr ut sina bostäder. Han har ett hus i Jämtland, ett i Stockholms skärgård samt en lägenhet i Marbella och en på Södermalm i Stockholm.
Bingo Rimér hyr ut sina bostäder. Han har ett hus i Jämtland, ett i Stockholms skärgård samt en lägenhet i Marbella och en på Södermalm i Stockholm.

På Bingo Rimérs Instagram får följarna hänga med på fotografens händelserika vardagsliv – och nu har de till och med chansen att leva det.

Bingo Rimér hyr ut sina hus och lägenheter

Nu ska Bingo Rimér nämligen hyra ut sina bostäder: Lägenheten i Marbella, huset i Jämtland, huset i Stockholms skärgård och studion på Södermalm i Stockholm.

"När vi inte är där så är min tanke att vi hyr ut till skötsamma personer.", skriver Rimér på sin Instagram.

"Gillar du också att träna helt naken?"

Huset i Jämtland benämner han som "paradiset på jorden" och när han beskriver lägenheten, eller studion, på Södermalm berättar han att han endast hyr ut den till företag, vilket han menar kan locka dem som uppskattar lite ovanliga fördelar:

"Kanske ett enmansföretag som gillar att gå på gymmet helt naken och inte känner sig helt bekväm att gå till en gymkedja."

På fotografens Instagram Story visar han upp en bild på sig själv där han sitter naken på ett av gymredskapen. Under bilden skriver han:

"Gillar du också att träna helt naken?" och uppmanar folk att hyra bostaden.