Bonusfamiljen säsong 4 – här är allt vi vet!

Som vi har väntat – äntligen är det premiär för en ny säsong av Bonusfamiljen.

Bonusfamiljen kommer med ny säsong.
Bonusfamiljen kommer med ny säsong.

Den 25 oktober är SVT:s succéserie Bonusfamiljen tillbaka med en säsong bestående av åtta nya avsnitt. Vi kommer återigen få träffa Vera Vitalis och Erik Johanssons karaktärer – småbarnsföräldrarna Lisa och Patrik, och få följa med på deras vardagsliv som kantas av både upp och nedgångar.

Ny familjemedlem

Säsong fyra av Bonusfamiljen tar vid två år senare och trogna tittare kommer kanske ihåg att familjen hade tillökning på gång i slutet av den senaste säsongen. Den här hösten får vi alltså bland annat träffa familjens senaste tillskott, sonen Buster. Han har Downs syndrom och Lisa och Patrik försöker göra allt de kan för att han ska få ett bra liv framöver, vilket gör dem oeniga många gånger.

Kära återseenden i nya säsongen

Det har även hänt mycket hos resten av barnaskaran: Eddie och William har börjat gymnasiet, med allt vad det innebär för killar i den åldern, och Bianca har börjat på universitetet. Hon går en kurs i psykologi och är inte sen med att testa sina teorier på familjen.

Sist men inte minst så får vi såklart även bland andra träffa Martin, Bigge och Katja igen.

Om du inte redan sett de tre föregående säsongerna, eller om du bara helt enkelt vill se om dem så finns alla de tre säsongerna tillgängliga på SVT Play från och med den 18 oktober.