Bor du i Sveriges mest sexuella ort? Se topplistan här!

När Sveriges mest äventyrliga ort presenterades fann vi att den ort som tog hem förstaplatsen ligger långt upp i Sverige.

Sveriges mest äventyrliga orter – här är topplistan.
Sveriges mest äventyrliga orter – här är topplistan.

Bor du i Sveriges mest äventyrliga ort?

När företaget Sinful, onlineåterförsäljare av sexleksaker, presenterade sin årliga topplista över områden i Sverige som köpt flest sexleksaker under året som gått visade det sig att en av våra nordligaste orter ligger i topp.

Kiruna – Årets mest äventyrliga ort

Den ort som köpt flest sexleksaker per invånare är en ort som ligger i det allra nordligaste Sverige – Kiruna kan nämligen titulera sig som “Årets mest äventyrliga ort”.

Salems invånare längst ner på listan

På listan hittar man också Salem, som med sina 17 000 invånare hamnar längst ner på listan och är därmed staden som köpt minst antal sexleksaker jämfört med resten av landet.

Mycket bondage i Sundbyberg

Sundbyberg, som precis som Salem ligger i Stockholmsområdet, finns också med på en av listorna som Sinful presenterar. Personer som bor i Sundbyberg har nämligen köpt nästan tre gånger så många bondageleksaker per invånare jämfört med riksgenomsnittet. Sundbyberg utnämns därmed till “Årets fräckaste ort”.

Uppgifterna kommer från norra Europas största onlineåterförsäljare av sexleksaker, Sinful, som har analyserat företagets nästan 1 000 000 beställningar under 2021.

Topp 10-lista över Sveriges mest äventyrliga orter:

1. Kiruna

2. Karlskoga

3. Arvidsjaur

3. Visby

4. Örebro

5. Linköping

6. Umeå

7. Kil

8. Åkersberga

9. Uppsala

10. Västerås