Christian Bauers hyllning till svärföräldrarna: "Så lyckligt lottad"

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren fann kärleken under 2021 och sedan dess har deras relation utvecklats i raketfart. Inte bara har Christian friat till Pernilla, han har också fått en fin relation till sina svärföräldrar. Nu hyllar han dem i ett hjärtevärmande inlägg på sina sociala medier.

Christian Bauer har en nära relation till svärföräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren.

Christian Bauer, 57, och Pernilla Wahlgren, 55, träffades 2021 och gnistor slog snabbt mellan paret. Christian har sedan dess inte bara friat till Pernilla, de har också blivit sambos och Christian har snabbt tagit en naturlig plats i Wahlgren/Ingrosso-familjen. 

Särskilt nära verkar han ha kommit sin svärmor Christina Schollin, 85 och svärfar Hans Wahlgren, 86. Så pass, att han inte kan hålla tillbaka tårarna.

Christian Bauer: "Stolt och tacksam att få ha dem i livet"

Som en fin gest bjöd Christian nyligen med sin mamma till familjen Wahlgrens berömda röda hus på Lagnö för en mysig söndagslunch. På sin Instagram delade han senare ett hjärtevärmande inlägg där han hyllar inte bara sin egen mamma, utan även sina svärföräldrar.

"Jag förstår verkligen värdet i min Mor, Svär Far och Kär Mor. Att få umgås med dem gör mig varmt i hjärtat men även stolt och tacksam att få ha dem i livet, dessutom i full vigör för sin ålder", skriver en rörd Christian. 

Han fortsätter inlägget genom att berätta att det som gjorde träffen extra speciell var att se hur väl hans mamma och svärföräldrarna trivdes tillsammans:

"Att dessa tre dessutom verkligen gillar att umgås och skiner upp ihop rör mig till tårar. TACK, så lyckligt lottad att jag får vara er son/svärson", skriver Christian. 

Källa: Instagram/@cebebauer