Därför lämnade Jan-Christer "JC" Nilsson Farmen: "Det är tufft"

"Farmen"-deltagaren Jan-Christer Nilsson valde att packa sina väskor och lämna programmet. Nu berättar han om det känslosamma beslutet.

Jan-Christer Nilsson i 'Farmen' 2023.
"Farmen"-deltagaren Jan-Christer Nilsson valde att lämna programmet av häloskäl.

Jan-Christer Nilsson, även kallad "JC", har blivit en folkkär deltagare i årets upplaga av underhållningsprogrammet "Farmen". Tillsammans med omtalade deltagaren Viktor Bergström har deltagarna bildat en stark tv-duo.

Men nu väljer "JC" att lämna inspelningen och åka hem.

Därför lämnade Jan-Christer "Farmen"

Jan-Christer "JC" Nilsson berättade i programmet att han hade ont i huvudet och funderade på att åka hem. Senare bekräftade 68-åringen beslutet och tog farväl av sina vänner och lämnade gården Norra Brandstorp.

– Jag har fått beskedet att jag inte kan vara här mer på grund av hälsan, så jag vill säga hej då, sa Jan-Christer i programmet och fortsätter:

– Om man vill vara vinnare, så kan man inte åka hem så här. Så det är tufft, men jag kan inte mer.

Den annars spralliga duo-kollegan Viktor Bergström var påtagligt nedstämd vid avskedet.

– Morgonen denna dag var egentligen bara sorg, det var jobbigare än vad man trodde, det är en fin gubbe med ett mycket fint hjärta, sa Viktor i programmet.

Gruppkram när 'Farmen'-deltagaren JC lämnade gården.
En känslosam gruppkram när "Farmen"-deltagaren Jan-Christer "JC" Nilsson lämnade gården.

De har lämnat "Farmen" 2023

Jan-Christer Nillson är inte den första deltagaren att lämna "Farmen" 2023. Redan under första veckan meddelade Madeleine "Madde" Olovsson att hon ville åkte hem. Även deltagarna Andreas Gauffin, Karin Kollberg, Sandra Göransson, Cia Stenmark Sommerborn och Rickard Casterfjord har lämnat årets säsong frivilligt.

Läs mer: Vem åkte ut i "Farmen" – här är alla deltagare som har lämnat "Farmen" 2023

Läs mer: