Deltagarens avslöjande: Farmen-Viktor sov med en i produktionen

Det som händer bakom kulisserna stannar bakom kulisserna, eller? Inte när det gäller årets Farmen-inspelning. Nu avslöjar deltagaren Christoffer Hammarlöf detaljer om en annan deltagare.

Farmen-deltagaren Christoffer Hammarlöf avslöjar detaljer om sin Farmen-kompis Viktor Bergström.
Farmen-deltagaren Christoffer Hammarlöf avslöjar detaljer om sin Farmen-kompis Viktor Bergström.

Årets säsong av Farmen kantades av mycket drama i form av bland annat fest och påstådd romantik. En av de som fick mycket uppmärksamhet i programmet och var inblandad en hel del händelser under säsongens gång Viktor Bergström, som det nu kommer ut nya uppgifter om.

Farmen-avslöjandet om Viktor Bergström

Trots att säsongen nått sitt slut kommer nya avslöjanden om programmet, och vad som hände bakom kameran. I en intervju med Hänt avslöjar nu Farmen-deltagaren Christoffer Hammarlöf nämligen en för många kanske lite oväntad detalj om en annan deltagare.cc

Sov med en från produktionen

Det Hammarlöf avslöjar är att deltagaren Viktor Bergström sovit med en person ur produktionen. Detta till följd av många av de spratt som skedde bakom kulisserna.

– Vi skrämde allihopa, säger Christoffer till Hänt och berättar att produktionens så kallade "nattvakter", som vaktade deltagarna under nätterna, fick rycka in:

– Viktor fick till och med sova med nattvakterna i storbondestugan, för att han inte vågade sova själv. Det var ett jävla liv.