Elisa Lindströms ord om jobbet som programledare för "Allsång på Skansen": "Ärofyllt uppdrag"

I somras tackade Sanna Nielsen för sig i SVT:s "Allsång på Skansen". Nu berättar dansbandssångerskan Elisa Lindström att det hade varit ett ärofyllt uppdrag att få leda "Allsång på Skansen".

Dansbandssångerskan Elisa Lindström anser att det hade varit ett ärofyllt uppdrag att leda
Dansbandssångerskan Elisa Lindström anser att det hade varit ett ärofyllt uppdrag att leda "Allsång på Skansen" efter Sanna Nielsen.

Sanna Nielsen var programledare för SVT:s "Allsång på Skansen" i sju år. I somras tackade hon för sig för att lämna över stafettpinnen till en ny person att leda det folkkära programmet. Frågan som många ställer sig nu handlar om vem som ska ta över rollen som allsångsledare – en fråga som kanalen är mycket tyst om.

Pernilla Wahlgren ord om Allsången

Bland de som uttalat sig i frågan om vem som ska bli ny programledare för "Allsång på Skansen" finns Pernilla Wahlgren. I en intervju från augusti i år berättade Wahlgren att hon skulle vara intresserad av att programleda det populära programmet, om hon fick frågan.

Elisa Lindstrom om "Allsång på Skansen"-jobbet: "Ärofyllt"

Ytterligare en person som uttalat sig i frågan om programledarrollen för "Allsång på Skansen" är Elisa Lindström. I en intervju berättar dansbandsstjärnan att även hon hade tackat ja om hon hade fått frågan:

– Hade jag fått frågan om att bli programledare hade det varit ett ärofyllt uppdrag. Jag hade tackat ja om de hade frågat, hade varit helt fantastiskt, säger Elisa Lindström i en intervju med Hänt.