"Farmen"-Viktor svarar på frågan: "Vem hjälpte dig med korgen?"

Det råder delade meningar kring vem som egentligen tillverkat den handvirkade ägg korgen i "Farmen" 2023. Nu ger deltagare Viktor Bergström svaret på frågan som alla tittare undrar över.

Viktor Bergström i 'Farmen' 2023.
Viktor ger svar på tal om vem som egentligen virkade den omtalade äggkorgen.

Viktor Bergström är tillbaka i "Farmen" efter en tid i "Torpet". Hans comeback gick inte tittarna helt obemärkt förbi, då han hade med sig tre amuletter. Något som kan hjälpa honom i framtida kamper i programmet.

Innan Viktor åkte till "Torpet" fick han och programkollegan Jan-Christer "JC" Nilsson i uppdrag att virka en äggkorg. Korgen virkades och deltagarna fick dela priset, som var en amulett.

Läs mer: Vem åkte ut i "Farmen" – här är alla deltagare som har lämnat "Farmen"

"Farmen"-Viktor erkänner fusket

I programmet erkänner dock Bergström att den handgjorda äggkorgen inte enbart hade gjorts av honom och "JC". Istället lämnar han det kryptiska svaret att några vättar ska vara inblandade.

– Officiellt är det jag och JC som har pillrat och virkat, men det kan mycket väl stämma att det är ett par vättar där som har hjälpt mig att konstruerar den här påsen, säger han i programmet.

Vem virkade korgen i "Farmen"?

Efteråt fick Viktor kommentarer på sin Instagram från nyfikna tittare om undrar vem som egentligen gjorde den omtalade ägg-korgen. Nu svarar han på frågan alla undrar över.

"Jag, JC och några vättar sena kvällar"