Gunilla Perssons dotter släpper sexmanual till män

Erika Persson, 19, har beslutat sig för att skriva en sexmanual riktad till män. "Det är så liten procent kvinnor som får orgasm", skriver hon.

Gunilla Perssons dotter, Erika Persson, släpper en sexmanual riktad till män.
Gunilla Perssons dotter, Erika Persson, släpper en sexmanual riktad till män.

Erika Persson är Hollywoodfrun Gunilla Perssons 19-åriga dotter, vars öppna och frispråkiga sociala medie-konto blivit uppmärksammat den senaste tiden.

Hon har bland annat uttryckt sig om att medicinera mot ADHD, vilket Nyheter24 tidigare rapporterat om. Erika Persson ska ha skrivit att medicinering mot ADHD är ett sätt för staten att kontrollera människor, och att hon därför valt att sluta med sina mediciner.

Skriver sexmanual riktad till män

Men ett ämne som 19-åringen verkar ha ett extra stort intresse för är sex. Förutom att hon pratat mycket om ämnet på sina sociala medier har hon och en vän nu beslutat sig för att skriva en manual riktad till män. Och vad kan den tänkas handla om? – Jo, sex!

"Då det är så liten procent kvinnor som får orgasm när de har sex med män så väljer vi nu att skriva en sexmanual. Det ska täcka allt ifrån förspel till hur man pratar med sin partner om vad man gillar och inte gillar", skriver Erika Persson, som även uppmanar sina följare på Instagram att dela med sig av sina sexliv.

"Ni som har sex med män. Vad vill ni att de gör mer av och vad vill ni att de gör mindre av".

Källa: Nyheter24