Hans Wahlgren och Christina Schollins kupp i livesändning – mitt under dotterns debut

Pernilla Wahlgren gjorde en storslagen debut som programledare i Allsång på Skansen. Föräldrarna Hans Wahlgren och Christina Schollin kuppade in ett oväntat budskap mitt under livesändningen.

Pernilla Wahlgrens och föräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren.
Pernilla Wahlgrens föräldrar Christina Schollin och Hans Wahlgren visade upp en skyllt mitt under livesändningen av Allsång på Skansen.

Tisdagen den 27 juni gjorde Pernilla Wahlgren debut som programledare för SVT:s Allsång på Skansen. Hon axlade då rollen efter den tidigare allsångsledaren Sanna Nielsen.

Läs mer: Sanna Nielsens varma hyllning till allsångsledaren Pernilla Wahlgren: "Bästa Pernilla"

På plats i publiken för att stötta Pernilla under debuten för det prestigefyllda uppdraget, fanns hennes nära och kära som syntes sjunga med i allsångslåtarna.

Christina Schollin och Hans Wahlgrens bus i SVT:s direktsändning

Bland de främre raderna satt programledarens föräldrar Hans Wahlgren och Christina Schollin för att supporta dottern. Men när Pernilla minst anade det, smög de in ett oväntat budskap – mitt under direktsändningen.

– Det är lite nervöst såklart så här första dagen på jobbet, men jag har fint stöd i publiken av min familj, sa allsångsledaren i programmet.

Kameran riktades då mot Hans och Christina som höll upp en skyllt med texten: "Sanna kom tillbaka" och syftade då på Sanna Nielsen.

– Älskar er också, sa Pernilla efter föräldrarnas spratt.

Hans Wahlgren.
Hans Wahlgren och Christina Schollin spelade ett spratt unde dottern Pernillas första allsångskväll.

Men det fanns även de som peppade Pernilla Wahlgren med skyltar tillägnat till henne.

Publiken i Allsång på Skansen.
Publiken stöttade Pernilla i programledaredebuten.