Här är tecknen – på att din kille vill dumpa dig

Lär dig känna igen din killes signaler som tyder på om han är på väg att göra slut med dig eller inte!

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Försök att lyssna på din magkänslan och alla röda flaggor så tidigt som möjligt och gå sedan vidare om han inte följer dessa tecken, för han kommer INTE ändra sig!

1. Han berättar om sina framtidsplaner för dig.

En kille som vill ha något seriöst kommer berätta om hans mål och drömmar. Det är hans sätt att låta dig veta vad han vill uppnå i livet, och se om ni båda är på samma nivå i livet och strävar mot samma mål.

Berättar han INTE om sina innersta drömmar, vill han hålla saker och ting så enkelt som möjligt och ser inte eran relation som långvarig. Oftast kommer denna typen av kille ge dig tillräckligt med information om sig själv för att du ska undra om ni har framtid ihop.
Detta är ett säkert tecken på att han verkligen vill ha dig i sitt liv och letar efter att skapa djupare relation med dig. Om du frågar honom om hans mål och han håller samtalet på en ytlig nivå, kanske han inte är där än.

2. Han visar upp dig för vänner och familj.

Om han pratar om dig med sin familj och vänner betyder det är ni är påväg mot något seriöst. När en kille inte är allvarlig med någon tar han inte sig tiden att presentera dem för sin värld. När han introducerar dig till hans vänner och familj, se till att du uppmärksammar hur han introducerar dig för dem. Ingenting visar bättre än vad han säger om dig, detta visar på vad du betyder för honom.

3. Han visar sina känslor för dig.

När en kille ser en framtid med dig kommer han ta bort sin fasad och visa sina känslor. Han kommer inte kunna hålla dom tillbaka och kommer visa vad han känner för dig. När han lär känna dig och hans mesiga sida börjar visa sig, då är ni definitivt påväg mot något seriöst. Det krävs mycket för en kille är visa sin känslomässiga sida och det är ett starkt tecken på tillit, när han börjar visa sin emotionella sida.

Däremot när en kille ser dig som bara som ett tidsfördriv, kommer han att behandla dig som det. Det finns inga mellanting för killar som för oss tjejer, och de visar oftast vad de letar efter när de träffar dig. Du ska aldrig behöva fråga vad känner du för mig? Eller vad vill du med mig? Oftast kan du se det i hans handlingar.

4. Han ser tillsammans i framtiden.

Ett annat stort tecken på att han vill ha ett förhållande med dig är är han inkluderar dig i hans framtidsplaner. Om han börjar säga ska "vi" göra det här eller börjar säga "vi" i sina meningar börjar det bli allvarligt mellan er.

En kille som INTE ser sig själv med någon kommer inte att ha med sig den person i hans tankar utan bara under tiden ni träffas. Ja, killar kommer att ha dig i dina tankar bara för skojs skull, och naturligtvis, för sex. Som exempelvis han inkluderar dig i sina reservplaner för det kommande året utan att du frågar, då vill han så klart skapa minnen med dig. Om tjejen han träffar är unik och spännande, vill han såklart hålla henne kvar. Så snart en kille kan se en framtid med någon, kommer han att börja inkludera dem i allt. Han kommer att inkludera dig i alla hans planer eller idéer. Han kommer att inkludera dig i familjeträffar och så vidare.

5. Han vill spendera mycket tid med dig.

Om han tycker om dig kommer han vilja va med dig, även om det bara är för en stund! Han kommer göra allt för att träffa dig även om det bara är en sekund under en videochatt, så är det fortfarande dagens högpunkt!

När en kille INTE tar sig tid ur sitt upptagna schema för dig bryr sig inte! Killar är praktiska så OM han spenderar tid med dig får du han att må bra. Tid är som en investering och han kommer att lära känna mer om dig mer under den tiden han spenderar med dig. Kom ihåg! Om han inte känner något för dig, då kommer han att ignorera dig eller alltid göra ursäkt om att han är upptagen. Ingen är någonsin för "upptagen"? och vi människor tar oss tid för dom vi tycker om.

6. Han spelar inga spel.

Om den killen du träffar ser en framtid med dig så spelar han inga spel. Om han skulle ignorera dina samtal eller sms, säga en sak och göra en annan, så är det dags att gå vidare.

När en kille verkligen tycker om en tjej sätter han alla barnsliga spel åt sidan för att visa henne att han vill ha något mer! Om du ständigt ifrågasätter hans avsikter och vart ni står, ta bort honom fort innan du själv blir sårad. Återigen killar är enkla och logiska, så han kommer inte slösa massa tid genom att spela spel med någon han ser en framtid med.

7. Han slutar träffa andra tjejer.

Du behöver verkligen inte fundera om du är seriösa när han slutar träffa andra. Du är nog tillräckligt för honom och han behöver inte leta efter någon annan. Han vet att du är tjejen som gör honom glad, den han älskar och vill spendera sin tid med och vill så småningom bygga ett liv tillsammans med. Om han däremot inte vill vara “exklusiv med dig” så kommer han göra det klart för dig att han vill fortsätta testa vattnet med andra människor.

Vill du prata med andra som också undrar vad killen dom träffar vill ha gå då in på Familjelivs tråd.