ICA:s ändring – byter ut Suzanne Reuter mot Nanne Grönvall

Den populära ICA-reklamen har rullat under reklampauser i över 20 år och har genomgått många förändringar på vägen. Nu ändrar ICA en av huvudkaraktärerna – igen.

Nanne Grönvall ersätter Suzanne Reuter som ICA-Stina i nya ICA-reklamen.
Nanne Grönvall ersätter Suzanne Reuter som ICA-Stina i nya ICA-reklamen.

ICA-reklamen har pågått enda sedan december 2001. Karaktärer har kommit och gått, men förra året fick tv-tittarna se två nya ansikten i den populära reklamen. Den folkkäre skådespelaren Björn Kjellman, 58, fick ta plats som ICA-handlaren ICA-Stig. Dessutom fick han sällskap av ytterligare en ICA-handlare: ICA-Stina.

Nanne Grönvall blir nya Ica-Stina

ICA-Stina spelades från början av skådespelaren Suzanne Reuter, 69. Men nu har skådespelaren ersatts av en annan känd kvinna – nämligen artisten Nanne Grönvall, 59.

Därför ersätts Suzanne Reuter av Nanne Grönvall

Men Nanne Grönvalls framträdande i ICA-reklamen blir inte långvarig. Hon ska nämligen bara medverka under vecka 5, i samband med premiären av Melodifestivalen 2022.

Viktor Frisk och Andreas Lundstedt är med i nya ICA-reklamen

Nanne Grönvall är inte den enda mello-kändisen som fått ta plats i reklamen. Artisterna Andreas Lundstedt, 49, och Viktor Frisk, 26, som precis som Nanne Grönvall har medverkat i Melodifestivalen tidigare, är också med i den nya ICA-reklamen.

"En ära att få hoppa in som Mello-varianten av ICA-Stina, tillsammans med Andreas Lundstedt, Viktor Frisk och ordinarie ICA-Stig, Björn Kjellman. Älskar dessa ICA-reklamer som man får följa år efter år, och nu är det dags att ladda med mat, godis och glädje inför första Mellohelgen.", skriver Nanne Grönvall på sin Instagram.

Spana in Nanne Grönvall som ICA-Stina i klippet nedan: