Irma Lehtosalos nya drag – släpper musik

Succén fortsätter för Irma Lehtosalo. Nu går hon i sin sons fotspår och släpper musik!

Irma Lehtosalo släpper låten 'Bävling'.
Irma Lehtosalo släpper låten "Bävling".

Tv-succén "Marko och Irma" nådde nyligen sitt slut. Publiken jublade när Irma Lehtosalo uttalade sig om en eventuell ny säsong och många håller nu alla tummar och tår för att Markoolio får mer tv-tid tillsammans med sin mamma.

Irma på Tiktok

Men innan tittarna förhoppningsvis får se duon i rutan igen kan de med nöje ta del av Irmas nystartade Tiktok-konto – ett konto som snabbt fått över 250 000 följare.

Irma delar numera dagligen med sig av så klipp från sin vardag, vilket blir mycket uppskattat av de som tar del av innehållet. I kommentarsfältet syns hurrarop och hyllningar riktade till Irmas personlighet och det innehåll som hon delar.

Succén är helt enkelt ett faktum och Irma ger sig nu in på ny mark, närmare bestämt i musikbranchen.

Läs mer: Här är allt du vill veta om Farah Abadi

Irma Lehtosalo släpper låten "Bävling"

I en av 67-åringens senaste Tiktok-videos delar Irma med sig av den glädjande nyheten att hon släppt en låt på Spotify, och det är inget annat än det uppmärksammade nyordet "Bävling" som fått namnge den.

"Jätteroligt att min låt kom ut idag hoppas ni lyssnar", skriver hon och tillägger:

"Lyssna det är nästan som diskomusik."

Hon har även publicerat en video där hon syns dansa till sin nysläppta låt.

@mammairmas

Jätte roligt att min låt kom ut idag hoppas ni lysnar bävling låt spenande när man är äldre och hänter roliga saker lysna det är nästan som disko musik 🎶 ny vi allihopa dansa 🕺 disko jipii

♬ originalljud - Irma Lehtosalo