Måns Zelmerlöw om otroheten: "Bekräftelsebehov"

"Så mycket bättre"-aktuella Måns Zelmerlöw har varit i ropet sedan han som 19-åring medverkade i "Idol". Men den tidiga framgången kom inte bara med fördelar. Mycket turnerande, fester och ett bekräftelsebehov som behövde stillas resulterade i en del snedsteg för artisten.

När Måns Zelmerlöw ska framföra låten 'Faller', en version av Molly Hammars låt 'Tell her', i 'Så mycket bättre' berättar han om sina tidigare snedsteg, som han benämner som 'otrohetsskandaler'.
När Måns Zelmerlöw ska framföra låten "Faller", en version av Molly Hammars låt "Tell her", i "Så mycket bättre" berättar han om sina tidigare snedsteg, som han benämner som "otrohetsskandaler".

Måns Zelmerlöw är en av flera kända artister som medverkar i lördagens avsnitt av "Så mycket bättre". I programmet framför han sin egen version av Molly Hammars "Tell her", som han förklarar väckte känslor från förr i honom.

Zelmerlöw sjunger om tidigare otroheter

I avsnittet berättar han att han haft en del kärlekstrubbel i sitt liv, något han varit öppen med och pratat om tidigare. Det handlar om otrohetsaffärer med tidigare flickvänner, innan relationen med sin nuvarande fru, Ciara.

– Jag tänker att det är rätt få som har missat att det var lite otrohetsskandaler kring mig för några år sedan, och om det är något som jag skrivit mycket låtar om så har det varit det, säger han och förklarar att versionen av Molly Hammars låt "Tell her" som han framför i avsnittet handlar om just det.

Läs mer: Allt du vill veta om Måns Zelmerlöw: Fru, barn och "Så mycket bättre"-medverkan

Läs mer: Allt du vill veta om Ciara Zelmerlöw

När Måns och Ciara Zelmerlöw gästade "Tillsammans med Strömstedt" i fjol berättade Måns att tiden på turné kantades av en hel del otrohet.

– Det är efterfester, partyn och man är populär. Det är lätt att det sticker iväg och att man är otrogen helt enkelt, säger Niklas Strömstedt i programmet.

Måns Zelmerlöw: Otroheterna slutade med Ciara

Måns förklarar då sitt beteende och menar att orsaken bakom otrohetstendenserna berodde på att han var ung, festade mycket och hade ett bekräftelsebehov som behövde stillas – något han berättar förändrades när han träffade Ciara.

– Det blev väldigt tydligt när jag träffade Ciara. Det kom en punkt, trots att jag har turnerat sedan dess, så är det inga problem.

Han tillägger:

– Jag hade ett bekräftelsebehov som behövde stillas plus att jag inte var nöjd eller glad i mitt förhållande i kombination med att det festades extremt mycket under de perioderna.