Martin Björk och hans familj blev rånade i sitt hem – nu berättar han om händelsen

Förra veckan utsattes Martin Björk och hans familj för ett rån i sitt hem. Nu berättar han om händelsen på sin Instagram.

Martin Björk och hans familj blev rånad i sitt hem.
Martin Björk och hans familj blev rånad i sitt hem.

Vid 20.30-tiden under torsdagen förra veckan blev en familj rånad i sitt hem på Gärdet i Stockholm. Under morgonen därpå meddelade polisen att en person anhållits, rapporterar SVT Nyheter. Brottet rubriceras som grovt rån och grovt vapenbrott.

Martin Björk och hans familj blev rånade

Under gårdagen publicerade tv- och radioprofilen Martin Björk en bild på sin Instagram där han berättar att han och hans familj blev rånade i sitt hem på Gärdet för några dagar sedan:

“Fyra män med pistol tränger sig in i vår lägenhet i jakten på en klocka som dom visste att jag hade.”, skriver han på sin Instagram och fortsätter:

“Allt gick väldigt snabbt o innan vi visste ordet av så hade dom tagit vad dom kom för, hotat oss till livet o sedan lämnat lägenheten.”

Sonen var närvarande

Men trots att allt ska ha gått snabbt var såklart händelsen mycket traumatisk för familjen, inte minst för Martin Björks son:

“Min son på 2 1/2 år var närvarande under hela förloppet o jag vågar inte ens tänka på vad som hade hänt om han eller någon annan i min familj hade blivit skadade.”

"Traumat kommer för alltid leva i våra själar"

Martin Björk avslutar texten med att berätta att familjen mår bra, men att det som skedde är ett trauma som inte kommer försvinna:

“Vi mår under omständigheterna bra. Men traumat kommer för alltid leva i våra själar. Va rädda om er”.