Meghan Markle i tårar – började brinna i sonens rum

När Meghan Markle och Prins Harry var på ett uppdrag utomlands fick de ett besked ingen förälder vill ha: Ett element hade fattat eld i sonens rum.

Meghan Markle och Prins Harry har barnen Archie Mountbatten-Windsor och Lilibet Mountbatten Windsor tillsammans.
Meghan Markle och Prins Harry har barnen Archie Mountbatten-Windsor och Lilibet Mountbatten Windsor tillsammans.

Det var när Meghan Markle, hertiginna av Sussex och Prins Harry var på ett uppdrag i Sydafrika som de fick ett samtal som skakade om prinsparet rejält.

Precis efter att Meghan hade hållit ett tal ringde sonen Archies barnflicka för att berätta att ett värmeelement i sonens rum, där han skulle ha legat och sovit, börjat brinna. Barnflickan hade just lämnat rummet när en annan person i teamet börjat känna lukten av rök. Därefter ska branden ha släckts omedelbart, rapporterar tidningen Mirror.

I podcasten "Archetypes" berättar hertiginnan att både hon och Prins Harry blev rejält omskakade av beskedet och brast ut i tårar.

Vi kom tillbaka. Och, naturligtvis, som mamma säger du: "Åh, herregud, vad har hänt?" Alla brast ut i tårar, alla var skakade. Och vad behövde vi göra? Gå ut och göra ett till officiellt framträdande? Jag sa: "Det finns ingen mening med det", berättar hon i podcasten.