Melinda Jacobs dystra besked – berättar om uppbrottet: "Tyvärr..."

Det har hänt en hel del i Melinda Jacobs liv de senaste två åren. Hon har blivit tillsammans med E-type, fått barn, förlovat sig, gift sig och hon har startat en podd – en podd som hon nu meddelar läggs ner. 

Melinda Jacobs gifte sig nyligen med Martin "E-type" Eriksson. Bröllopet hölls i Vadstena Slott och på gästlistan fanns kända profiler som statsminister Ulf Kristersson och hans fru Birgitta Ed, komikern Per Andersson och Carola Häggkvist

Även sociala medie-profilerna John och Johan Valencia, personerna bakom det populära Instagram-kontot "pappapappadotter", medverkade på bröllopet. 

Berättar om nedläggningen 

Melinda Jacobs startade en podcast ihop med föräldraparet i september 2022, men nu meddelar poddtrion att de beslutat sig för att inte fortsätta med sitt projekt:

"Det är många av er som hört av sig och frågat vad som händer med podden och om det kommer nya avsnitt snart. Tyvärr är svaret nej", skriver de i ett gemensamt inlägg på Instagram. 

Därför lägger Melinda Jacobs ner podcasten 

De berättar att anledningen till uppbrottet är att de helt enkelt inte finns tid för att spela in podd just nu: 

"Vi har älskat att spela in varje avsnitt även om vissa ämnen varit tunga. Men sanningen är den att tiden inte räcker till just nu och vi behöver göra plats för andra projekt tillsammans".

Podcastens sista avsnitt sändes i juni 2023. 

LästipsBeskedet: Nour El Refai och Henrik Schyffert lägger ner podcasten