Min mamma, din pappa säsong 2? – Linda Lidorff ger svar på tal efter kritiken

Dejtingprogrammet Min mamma, din pappa har möts utav både ris och ros från tittarna. Nu kommer Linda Lindorff med ett besked om programmets framtid, blir det en till säsong eller inte?

Deltagare och programledaren Linda Lindorff från Min mamma, din pappa.
Linda Lindorff avslöjar att det blir en säsong 2 av dejtingprogrammet Min mamma, din pappa.

I TV4:s Min mamma, din pappa flyttar ett gäng frånskilda singelföräldrar in en villa för att försöka hitta kärleken. Ett stenkast från deltagarna, bor deras barn som i hemlighet hjälper sina föräldrar i dejtandet.

Tittarna om Min mamma, din pappa: "Inte etiskt"

Dejtingprogrammet har möts utav blandade reaktioner från tittarna. En del menar på att programmet inte är etiskt, men andra tycker att det är ett trevligt program.

"Det är ojust! Inte etiskt!", skriver en tittare under en bild på TV4:s Instagram.

"Stackars barn de kan ju få men för livet, speciellt om det "hettar till" lite mellan deras mamma och pappa"

"Det här programmet överträffade mina förväntningar! Riktigt feelgood program"

"Modiga singlar"

"Väldigt mysigt program"

Blir det en säsong 2 av Min mamma, din pappa – Linda Lindorff svarar på frågan

Programledaren Linda Lindorff har avslöjat att det relativt nya programmet har gått över förväntan, trots att endast tre avsnitt hittills har visats.

Och efter den första succésäsongen kommer programledaren med det glädjande beskedet att det blir en säsong 2 av Min mamma, din pappa.

"En ny säsong kan vi därför se fram emot och ja min känsla är att vi kommer spela in det hela utomlands… men det är bara en känsla", skriver Linda på sin blogg.

Föräldrarna vet inte om att deras barn är involverade i programmet, därför har många tittare efterfrågat hur det egentligen går till när flera säsonger spelas in – eftersom hemligheten bakom programmet redan offentliggjorts.

"Det är ju rätt vanligt att just första säsongen har en twist som sedan inte är möjlig att hålla kvar, som tex Ex on the beach. I första säsongen vet inte deltagarna om att deras ex plötsligt dyker upp. I säsong två är det en självklarhet. Liknande blir det då alltså för oss", skriver hon.