Nour El Refais syrliga pik till influencers: "Ursäkter"

Har du missat att det är höst? Då är det bara att gå in på Instagram och se till så att du följer några influencers, så har du fått reda på det. Så enkelt är det – i alla fall om du frågar komikern Nour El Refai.

Nour El Refai slänger ut en och annan pik till influencers i det senaste avsnittet av podcasten "Nours poddelipodd och Henrik" som hon har tillsammans med Henrik Schyffert.

September är här och enligt kalendern betyder det höst – något som komikern Nour El Refai redan kommit underfund med tack vare alla influencers på Instagram.

– Jag fattade inte att det var höst innan alla influencers sa det till mig, säger Nour El Refai i ett avsnitt av podcasten "Nours poddelipodd och Henrik", och tillägger:

– I flödet dyker det nu upp sexiga selfies och snygga personer med uppdragna tröjärmar som kurar i skymning och säger att nu är det höst. Annars kan man inte veta. Det är omöjligt att veta om det är höst eller inte.

"Ursäkter för att lägga upp sexiga selfies"

Men trots att Nour El Refai väljer att påpeka det beteende som hon menar att många influencers sysslar med idag, erkänner hon att hon själv varit precis just där.

– Man hittar olika ursäkter för att få lägga upp snygga selfies på sig själv, och jag har själv varit där, berättar El Refai.

Hon beskriver hur hon lagt upp liknande bilder med liknande bildtexter för flera år sedan, men att hon valt att radera dem.

– Vad skrev du då? frågar Nours sambo och poddpartner Henrik Schyffert.

– Ja men typ så "Åh äntligen helg" och så var det en sån sexig selfie bara. Man bara "Men vad har bilden med texten att göra?".

Hon tillägger:

– Men jag har mycket svårare för det nu. Jag hittar ingen anledning riktigt egentligen någonsin till att lägga upp en selfie. När man väl har kommit ur det är det svårt att hoppa upp på "selfie-hästen" igen.