Pernilla Wahlgrens nya "Så mycket bättre"-besked

Pernilla Wahlgren är aktuell som ny programledare för "Allsång på Skansen". Nu berättar hon att det även kan komma nya låtar från artisten – om hon är med i "Så mycket bättre".

Pernilla Wahlgren är aktuell som ny programledare för 'Allsång på Skansen'. Nu berättar hon att det även kan komma nya låtar från artisten – om hon är med i 'Så mycket bättre'.
Pernilla Wahlgren är aktuell som ny programledare för "Allsång på Skansen". Nu berättar hon att det även kan komma nya låtar från artisten – om hon är med i "Så mycket bättre".

Det går ingen nöd på Pernilla Wahlgrens karriär. Förutom realityprogrammet "Wahlgrens värld", podcasten "Wahlgren och Wistam" och det nyastartade hudvårdsmärket "L'aquila" avslöjades det nyligen att hon fått det ärofyllda uppdraget att leda "Allsång på Skansen" från och med sommaren 2023.

Pernilla Wahlgren programledare för "Allsång på Skansen" 2023

Men Pernilla Wahlgren har inte bara framtidsplaner runt SVT-programmet "Allsång på Skansen". I ett avsnitt av "Wahlgren och Wistam", som Wahlgren har tillammans med programledaren Sofia Wistam, avslöjar hon att hon även har TV4-programmet "Så mycket bättre" i åtanke.

Pernilla Wahlgrens "Så mycket bättre"-planer

I podcasten läser Sofia Wistam upp en fråga från en lyssnare som efterfrågar nya låtar från Pernilla Wahlgren, som inte släppt nytt album på länge. Men nya låtar, det får den nyfikne lyssnaren och alla andra Pernilla Wahlgren-fans vänta på.

– Den dagen, typ om jag är med i "Så mycket bättre", då kanske det känns relevant att släppa en ny låt, säger Wahlgren i avsnittet och förklarar att hon inte känt något större behov av att släppa nytt då hon lever genom sin son Benjamin Ingrossos musik.

Hon tillägger att om rätt låt kommer och hon känner att låten har ett starkt syfte, då kanske hon kan tänka sig att stå på scen med nytt material igen.