Renée Nyberg får nytt program på TV4 – här är allt vi vet

I höst blir TV4 med nytt underhållningsprogram. Programledare blir ingen mindre än Renée Nyberg, som under programseriens gång kommer gästas av flera kända personer.

Under hösten 2022 programleder Renée Nyberg TV4:s nya underhållningsprogram
Under hösten 2022 programleder Renée Nyberg TV4:s nya underhållningsprogram "Vilket Liv!" där bland andra Suzanne Reuter gästar.

Hösten bjuder på ett nytt underhållningsprogram på TV4. I programmet får tittaren fördjupa sig i fem svenska folkkära personers liv.

De gästar "Vilket liv!" på TV4

De fem kända svenskarna som står i centrum för programmet är Suzanne Reuter, Björn Skifs, Lena Philipsson, Robert Gustafsson och Tommy Körberg.

Renée Nyberg i nytt program på TV4

Programledare är Renée Nyberg som, i ett pressmeddelande, säger att hon längtat efter att få göra den här typen av fördjupande program. Avsnitten spelas in inför publik på Oscarsteatern i Stockholm, med överraskningar i form av tidigare artistkollegor och andra oväntade återföreningar.

"Att få hylla och intervjua de här fem ikonerna känns så roligt och att vi är i en teater och inte i en tv-studio skapar en starkare närvaro hos alla som medverkar".

Då har "Vilket liv!" premiär på TV4

"Vilket Liv!" med Renée Nyberg får premiär på TV4 den 28 augusti.