"Så mycket bättre"-deltagaren tog droger under inspelningen – TV4:s kommentar

Under inspelningen av "Så mycket bättre" som sändes under hösten 2013 var det en av deltagarna som rökte marijuana – det framgår i podcasten "Nemo möter en vän".

Under inspelningen av
Under inspelningen av "Så mycket bättre" som sändes under hösten 2013 rökte Ken Ring marijuana under inspelningen – det framgår i podcasten "Nemo möter en vän".

I ett avsnitt av "Nemo möter en vän", där Nemo Hedén intervjuar artisten Ken Ring, avslöjar han att han tog droger under inspelningen av "Så mycket bättre". Trots att medarbetare från produktionen såg honom röka "weed", gjorde de ingenting åt det.

– När jag rullade min spliff och satt och blazade, då vågade ingen i produktionen titta på mig. Så alla gick runt och tittade åt andra hållet, berättar Ken Ring i podcasten och tillägger:

– Jag låg i gräset och rökte weed.

Men för att få röka ifred valde Ken Ring att säga till produktionen att han behövde meditera på morgnarna, som en del av sin morgonrutin. På så sätt kunde han även röka marijuana utan åskådare.

TV4:s kommentar på Ken Rings droganvändande under "Så mycket bättre"

Trots att Ken Ring påstår att delar av produktionen hade vetskap om, och till och med såg honom röka marijuana, menar Martin Nygren som är producent för "Så mycket bättre", att de inte kan ha koll på allt som händer under inspelningen av programmet:

"Omöjlig uppgift att ha koll på vad som sker mellan inspelningarna", skriver han i ett sms till Expressen.