Tone Sekelius blir programledare för nya "Paradise"

Inspelningarna av omgjorda "Paradise" påbörjas inom kort i Mexiko och programmet ska nu "uppdaterats till en modern realityserie med fokus på samtida värderingar", enligt ett pressmeddelande. Programledare för nya "Paradise" är Tone Sekelius, 24.

Tone Sekelius blir ny programledare för
Tone Sekelius blir ny programledare för "Paradise".

Förändringarna sker efter det att två kvinnor våren 2021 anmält att de blivit utsatta för sexualbrott i samband med inspelningen av tv-programmet "Paradise hotel" i Mexiko. Utredningen om misstänkta sexbrott lades ned i våras då det inte går att bevisa brott.

Så ändras "Paradise"

Förändringarna innebär att deltagare inte längre måste bilda par med det motsatta könet, det är inte krav på att vara singel för att söka till programmet och sovrummen har två enkelsängar i stället för en dubbelsäng.

Tone Sekelius programledare för "Paradise"

Dessutom blir det en ny programledare: Tone Sekelius, som skrev historia som den första transpersonen i Melodifestivalen, där hon tävlade med låten "My way".

"Det är en ny dag i paradiset – på riktigt! Med alla de förändringar som programmet har genomgått så känner jag mig trygg i att komma in och ta tittarna i handen och leda dem igenom det nya 'Paradise'. Jag ser så mycket fram emot det här, detta får ni bara inte missa", säger Tone Sekelius i en kommentar.