Allmänna villkor för Familjelivs webbplats

Allmänt

Följande villkor gäller för tillgång till och användande av denna webbplats. Ditt användande av webbplatsen innebär att Du godkänner och accepterar dessa villkor utan undantag. Familjeliv är ett varumärke som representerar denna "mötesplats", webbplatsen och varumärket Familjeliv ägs av Familjeliv Media AB, org. nr 556697-6196.

 

Information enligt Personuppgiftslagen (PuL)

Personuppgifterna som du registrerar på Familjeliv kommer att hanteras av Familjeliv Media AB. Personuppgifter hanteras i enlighet med personuppgiftslagen, PUL. Det främsta syftet med att hantera personuppgifterna är att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig som medlem. 

Familjeliv Media AB har som ambition att informera, underhålla och tillhandahålla sina medlemmar nyttiga och efterfrågade tjänster. För att kunna ge dig relevant information, erbjudanden, samt intressanta tjänster från Familjeliv Media AB eller någon av våra samarbetspartners behandlar vi dina personuppgifter.

De personuppgifter som kan komma att behandlas är främst sådana som du direkt eller indirket till till Familjeliv Media AB genom att utnyttja våra tjänster och erbjudanden, till exempel genom att registrera dig som medlem eller genom attt använda någon annan av de tjänster som Familjeliv Media AB erbjuder - ensamt eller i samarbete med samarbetspartners.

Genom att godkänna våra allmänna villkor samtycker du till vår behandling av dina personuppgifter som den beskrivits ovan. Du har rätt att en gång om året, kostnadsfritt, få information om vilka pesonupgifter Familjeliv Media AB har om dig och hur dessa används. Begäran ska göras skriftligt. Du har också alltid rätt att skriftligen begära rättelse av felaktiga personuppgifter och att återkalla lämnade samtycken. För begäran om information, rättelse etc kan du vända till till [email protected]

Cookies

Läs mer om cookies här.

Sessionsfiler

Sessionsfiler sparas däremot i webbservern och används framförallt av webbserverns programvara för att personifiera webbsidornas innehåll. Det kan t.ex. vara för att tala om att ni är inloggad, hur många besökare det är just nu, vilket datum och klockslag det är eller personliga meddelanden. Denna server sparar sessionsfilerna under en begränsad tid vilket är maximalt 60 minuter efter senaste besöket. Sessionsfilerna är också en kritisk del för att tjänsten ska fungera, t.ex. används dessa för att inte servern ska kunna överbelastas av en enskild användare.

Kopieringsskydd

Materialet (program, design, texter och bilder) på denna webbplats är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Du får inte modifiera, omforma, kopiera, visa, vidareförmedla, distribuera, publicera, licensiera, skapa arbeten som härrör från, överföra eller sälja någon information, produkt eller tjänst som erhållits genom denna webbplats. Material får kopieras endast för privat bruk och då med tydlig källanvisning till Familjeliv. För annat än privat bruk måste ett skriftligt medgivande erhållas från Familjeliv, annars är eftertryck eller annan kopiering förbjuden. Vi tillhandahåller materialet på denna plats gratis i strikt privat syfte för alla som är intresserade av ämnet. Materialet får ej användas i konkurerrande syfte.

Interaktiva tjänster

Då en del tjänster är mer omfattande finns därför förutom dessa allmänna villkor ytterligare villkor som reglerar hur dessa ska användas eller få utnyttjas. Dessa ytterligare villkor finns tydligt utsatta för varje enskild tjänst, t.ex. diskussionsforumet, chatten, medlemskontot med krypin, presentationer och verktyg m.m. Det är besökarens skyldighet att noga läsa igenom och acceptera dessa ytterligare villkor innan den tjänsten används eller utnyttjas i något sammanhang.

Länkning

Vi ser gärna att andra gör en länk till vår webbplats så länge det inte stör Familjelivs verksamhetssyfte och har ett strikt icke-kommersiellt syfte. Andra företag, organisationer eller privatpersoner får inte utnyttja Familjelivs varumärke eller webbplats för eget vinstsyfte, detta gäller även djuplänkning till och från denna webbplats om inte annat avtalats. I de tjänster vi erbjuder där det går att publicera egen information, kontakta medlemmar, annonsörer eller andra besökare får man inte uppge externa länkar i konkurerande syfte, t.ex. att i forumet värva medlemmar till annan webbplats eller i tjänsten köp & sälj referera till annan marknadsplats.

Kontakt, research eller marknadsföring

Företag, organisationer eller privatpersoner får inte utnyttja Familjelivs webbplats för att få kontakt i syfte att marknadsföra tjänster och produkter till andra besökare, kunder eller medlemmar på webbplatsen. Undersökningar, research, informationsinsamling eller journalister som söker personer eller par betraktas som marknadsföring och är inte heller tillåtet, förutom i vår specifika forumkategori Efterlysningar.
Detta inkluderar alla tjänster som Familjeliv erbjuder, köp & sälj, diskussionsforum, chatt, presentationssidor, gästböcker m.fl.

Garantier

Familjeliv lämnar inga garantier eller utfästelser för denna webbplats eller information, produkter och annat innehåll (inklusive tredje parts information, produkter, innehåll och tjänster) som finns eller erhållits genom denna webbplats.

Ansvarsbegränsning

Varken Familjeliv eller någon annan part som bidrar med information på webbplatsen kan i något fall hållas ansvarig för skador som orsakats annan. Läs mer om oss på Familjeliv här

Uppdaterad 31 oktober 2012