Jobba på 90 grader mätteknik

90 Grader Mätteknik letade efter en utbildad mätkonsult att stärka deras led med och jag tvekade inte en sekund på att skicka in mitt CV, betyg och personligt brev. Inom några dagar fick jag ett samtal från 90 grader mätteknik; "Välkommen på intervju"! En helt fantastisk känsla kröp igenom hela kroppen fram tills dagen. Intervjun gick helt okey och jag kopplade bra med den som jag pratade med. Någon vecka efteråt får jag ett meddelande på mobilen. "Vi vill gärna att du blir en del av vårt lag, kom till kontoret på måndag morgon kl 8". Jag älskar att jobba med händerna! Redan som liten blev jag indoktrinerad inom byggbranschen av pappa som vid den tiden var snickare i sitt egna företag. Han lärde mig hur man byggde hållbara takstolar, planerade nybyggen, körde material med lastmaskin och allt som innebär tillstånd för byggen. När jag skulle välja gymnasie-utbildning så var vägen redan skottad och uppmärkt för mig, bygg! Efter gymnasietiden så började jag jobba hos den gamla gubben som en av snickarna i teamet, vilket gav mig ro och glädje i över 13 år. Efter de 13 åren så kände jag att en förändring behövdes för att åter igen känna den gnistan som jag kände i början och utbildade mig som mätkonsult. Man kan säga att jag redan doppat tårna inom branschen tidigare. Jag lärde mig det jag kunde från de mätkonsulter som fanns på olika bygg- och anläggnings-projekt som jag jobbade på så när det kom till utbildningen så var det lätt att hänga med!  Nu har jag jobbat som mätkonsult i 2 år och det känns alltid som att man utvecklas. Nya utmaningar på varje projekt som kräver att jag är flexibel i mina lösningar och fortfarande kan utnyttja de kunskaperna som jag lärde mig under tiden som snickare. Förändring av yrke var det bästa jag har gjort och har slagit igång gnistan igen för mitt intresse!