Game Changer

I samarbete med GameChanger, Welldays.seHur viktigt är det att få i sig dem vitaminer man behöver? Jag tycker det är så viktigt! Förutom att jag får i mig alla vitaminer via GameChanger så tar jag också omega3 tabletter då jag äter väääääldigt lite fisk. (hatar fisk) så äckligt! Men iallafall varför äter jag vitaminer? Jag sköter ju min kost. "Det började med att jag alltid fick flera ggr per dag då jag höll på svimma så fort jag ställde mig upp. Jag misstänkte järnbrist eller något annat men jag åt bra med då precis då så kom jag i kontakt med Welldays och testade deras vitaminer och seriöst så försvann detta med att det svartnade för ögonen flera ggr per dag och jag mådde bättre.! " Där är en anledning varför! Jag tycker det är extra viktigt att ge kroppen det den behöver och det bör vi alla göra. Vill du också boosta med lite vitaminer så klicka in på www.welldays.se och ange koden: Alexandra så får ni 35% rabatt!