Jobbigt att natta barnen?

Här är mitt bästa tips till en lättare nattning! Att natta barn kan vara påfrestande. Ett tag så blev jag själv bara irriterad och tänkte mer eller mindre: "Vilken jädrans tid det tar för dig att somna! SOV unge du är ju trött! " Någon som känner igen sig? Men istället vände jag på det hela, varför ska det vara jobbigt att natta ens egna barn? Hallå! Det låter ju bara sjukt. Det är ju såååå mysigt och varför ska jag stressa? Jag ska ju ingenstans. Istället för att tycka att det var jobbigt för att det tog tid så började jag inse att jag fick ju världens lyx stund! Jag fick ligga och gosa med mina pojkar! Inte alltid dem vill ligga och mysa, det är när det passar dem. Så nu varje kväll jag älskar natta barnen, så mysigt! Nu ligger jag kvar till och med efter dem somnat och bara njuter och blir lika förvånad av att så fina och underbara killar är faktiskt mina killar. Tänk att dem båda har bott i min mage, helt sjukt! Om du tycker nattningen är jobbig, testa att vänd på det negativa till det positiva: DU FÅR UMGÅS MED DINA BARN! :D Funkar så bra och varje natt!