Framtidens män utlovar anal våldtäkt och fittsläp i grus. Men det är väl okej? De tar ju studenten.

Det här är framtiden. Det här är männen som vårt samhälle fostrat fram. Det är inte dom. Det är vi. Det är vi vuxna som låtit det här hända. Helt ogenerat hängs plakat med öppna hot mot unga kvinnor. Och det värsta av allt. VI tillåter det. Det är för fan våra döttrar de pratar om. Det är din dotter som "inte kommer hem ikväll". Är det ett löfte om våldtäkt? Våld? Jag vet inte, grabbarna är inte helt skarpa i sitt budskap. Men en sak är säker. Det här är kvinnohat i all sin prakt. Men är ni osäkra på om det handlar om att på något sätt skada eller nervärdera kvinnor/flickor så kan jag ju bara bekräfta saken med den här bilden. Här utlovas fittsläp i grus. Hur det hänger ihop med elen i horhuset vet jag inte. Men som sagt, framtidens män. Här har vi ett klart och tydligt hot om att våldta våra döttrar. Inte bara vaginalt, utan även analt. Det framgår också att det kommer att vara smärtsamt. För våra döttrar alltså. Det här går vi förbi. Det här sker. Framtidens män visar klart och tydligt vad samhället har lärt dem. Kvinnohat och sexualisering av deras skolkamrater. Jag slår ett öga på min sovande son. Jag lovar mig själv att min son aldrig kommer att kliva upp på ett sånt här flak. Över min döda jävla kropp. Vart är alla föräldrar? Vart är lärarna? Vart är rektorn? De är inte här. Men det är framtidens män.