FISHTACO MED CHILIMAJO OCH MANGOSALSA 

Här om veckan hade vi tjejmiddag med barnen jag och en kompis. Då testade vi detta recept som var en hit, både hos oss vuxna men framförallt hos barnen. Ett grymt sätt att få i barnen fisk. Fredagstipset!  PANKOFRITERAD FISK 600 g torskfiléer Salt & peppar 1,5 dl mjöl 2 ägg 3 dl panko Rapsolja  HOT MAYO 2 dl majonäs 2 msk stark chilisås Salt & peppar  MANGOSALSA 200 g mango (jag tog två ekologiska färska) 2 avokado 1 röd chili Limejuice Olivolja 1 msk äppelcidervinäger Färsk koriander Salt & Peppar 16 Old el Paso Stand 'N' stuff båtformade tortilla.  Skär fisken i ganska stora bitar. Vispa upp äggen i en skål. Blanda mjöl och panko i en annan skål. Häll i oljan i kastrull och låt bli varm. Doppa fisken i äggen och sen i mjölblandningen. Stek tills de får en gyllene färg. Låt rinna av på hushållspapper.  Mayo: blanda majonäs och chilisås, smaka av med salt och peppar.  Mangosalsa: Skär mango och avokado i bitar. Hacka i chili, blanda i limejuice, olja och vinäger. Addera koriander och smaka av med salt och peppar. Dekorera med kokos :)