DÅLIGT BLOGGANDE OCH LEK

Hej kära ni, Ber om ursäkt för väldigt dåligt bloggande senaste dagarna, varit fullt upp med lillan och bloggflytten som strulat lite, men snart så. :) Idag började jag med ett tandläkarbesök för att sedan springa hem, hämta Busan och iväg till öppna förskolan, puh man vill inte riskera att det är fullt. Var helt slut när jag kom fram, då passade det ju bra att lillan underhöll sig själv och jag kunde hänga med mammor, blev dock inget kaffe med mina nypolerade tänder, haha ren tortyr. Beställde Foodora till lunch, tanken var en sallad från Koloni men de ställde in min order och det fick istället bli Phils burger, haha bra där Amanda.. :-P  Nu på eftermiddagen körde vi en sväng i parken innan vi plockade upp Louis i hundbussen. Jag sportade väldigt oömma kläder i parken idag, härligt för då kunde mamma och Busan härja runt i sanden. :-D Ikväll tänkte jag laga den här soppan till mannen och mig, jag är på riktigt soppumör idag. Hösten är ändå bra mysig måste jag säga. Chloé vaknade vid 01 i natt och skulle ligga vaken i en timma och dessutom i vår säng, ibland är småttingarna för märkliga, hon var liksom på tre lekaktiviteter igår men ändå pigg mitt i natten, haha. Hon vaknade en timma senare och det blir ju alltid lite knas när rutinerna skjuts upp men jag ska försöka lägga henne vid 19 ändå, tror det ska fungera då hon varit väldigt aktiv idag också. Håller tummarna för en heeel natt. :) Hon har verkligen börjat tänja på gränserna här hemma, vill testa vad hon får och inte får göra. Ni kan ju gissa vad som är roligast.. Exempelvis klättra upp på bordet, bråkar med tavlorna på väggen ovanför soffan, kastar sina bestick till Louis, står i docksängen och ska hoppa i badbaljan. Läste lite i Wonders Weeks appen och i nästa fas rekommenderar de att man börjar föra in lite regler i småttingarnas liv. De börjar till exempel förstå begreppet mitt och ditt och även konceptet förhandla, låter spännande och en smula utmanande, haha. Hoppas ni har en härlig kväll, imorgon har vi ännu en fullspäckad dag och på kvällen så kommer lillans farmor. :) Lilla hjärtat! ❤️Busans outfit: Tröja: NewbieBody: CubusByxor: Polarn O. Pyret Gulliga Leona ville kramas med Chloé! :)) Chloé bossade över gåvagnen och hade inte så himlans stor lust att dela med sig, ibland fick någon köra henne i alla fall... haha.  Mamma och Chloé tog en parkselfie! ❤️ Hon hade ny tjusig jacka från Cubus. :) Mina småttingar.