MIN HELG

Helgen började inte helt otippat med fredagshäng i parken. Hej Busan! Vi hämtade upp en nyfriserad Louis och gick hemåt, hur fin är lilla lurvet. <3 Haha älskar hans min när Chloé ska pussas. Vi åt en god middag och myste i soffan på kvällen. Lördag förmiddag tog vi båten Emelie från Nybrokajen till Hammarby Sjöstad, det vankades nämligen babyshower för finaste Rebecca. Chloé premiäråkte båt, så mycket att kolla på. Tydligen var båtlivet väldigt sövande. <3 Sofia och Bernard var också med, älskar att vi är grannar. :) När vi anlände vaknade lillan rätt omgående, hemma hos Beccy fanns det dagen till ära en massa roliga ballonger att spana på och dra i. Det var i alla fall spännande en stund, haha. Sanna och Isabelle hade fixat så fint. :) Tårtan hade Rebeccas (och min dåvarande) kollega bakat, den var både gluten och laktosfri, tummen upp. Efter en stund anlände the mom to be. <3 Hon blev så chockad av att se oss alla där, efter ett ombyte var hon redo att fira lillan i magen.  Jag provade på livet som tvåbarnsmamma, puh! Haha, är inte redo för det än kände jag. :-P Chloé tyckte bebisens bilbarnstol passade henne toppen. Kan efter den här dagen konstatera att Chloé inte kan följa med på den här typen av tillställningar just nu, hon blir alldeles för uttråkad och gnällig. Vi fick ta båten hem och dra till parken istället. Jag hade i alla fall en väldigt trevlig stund hos Beccy och längtar efter hennes lilla tjej. Redo för parken! Där mötte vi upp pappan och hunden. En riktigt brokig skara jag har. :-D Gullungar! <3 På eftermiddagen mötte jag upp min main mama Steffi på Diplomat. Så mysigt att jag ska bli gudmor till den där lilla älsklingen i magen. <3 Efter några timmars snack gick vi hem till den här fina lilla killen, Bernard. :-) Sofia hade nämligen bjudit hem mig, Steffi och Micki (grannarna med andra ord) på mysmiddag. Soffan var nog lite stressad efter en dag på babyshower, hantverkare hemma och en 3 månaders bebis men tyckte hon löste det galant!. <3 Hej sötaste killen. Bernard är en riktig dröm, sover och är nöjd mestadels av tiden. Precis så min nästa bebis ska va, haha. :-D Härligt sällskap! Det blev en lång tjejmiddag där många ämnen avhandlades. Så tacksam över alla mina fina vänner. <33 Söndagsmorgon och jag kände mig typ som mom of the year här, hahah. :-P Promenad och parkhäng med familjen och på kvällen blev det minipizza, mums. Tack livet för ännu en underbar helg.