VÅRA KOMMANDE RESOR

Ni som följt mig här på bloggen vet att jag verkligen älskar att resa och att nu ha en extra liten person med på våra resor är helt underbart. Att se henne bada och leka på stranden kan va något av det bästa som finns. Under mina två år som mammaledig har jag valt att maximera när det kommer till resor, tiden kommer inte tillbaka och jag passar på när möjligheten finns. Chloé har varit på vift många gånger och på första utlandsresan var hon bara 4 månader. Blir bara roligare varje gång. :) Att hon är flexibel och inte så kinkig är såklart skönt, har aldrig varit några problem att ändra om lite i rutiner och heller inte att sova i främmande sängar på hotellrum. Antar att badandet tar fokus från allt annat, min lilla fisk. Det är såklart utmanande att ha med en liten och resorna är ju inte som förr, men jag älskar det. Vi har en hel del resor planerade närmsta halvåret och tänkte lista dem här ned. :) Maldiverna - ja detta kan ni inte ha missat och jag ska (försöka) inte tjata mer nu, haha. Men är sedan länge ett drömresmål och längtar typ ihjäl mig! Orimligt skönt att vi liksom bor på stranden, perfekt när lillan ska sova middag, då kan vi ligga där utanför och chilla. :) Marbella - Vi åker tillsammans med Micki och Damon i mellandagarna och firar nyår där. Ser verkligen fram emot denna resa, goda luncher ute, härliga middagar hemma och kompishäng står på schemat. New York - I februari ska mannen och jag för första gången lämna lillan och åka iväg på tu man hand. Det blir några dagar i NY, härligt! Min man är numera partner på en amerikansk byrå (men i Sverige då) och de har någon konferens eller liknande med alla byråer runt om i världen. Jag hakar på och inte mig emot att ta en och annan shoppingtur. :D Bilden är från senast jag var där, maj 2015 med mamma, kan konstatera att mobilkameran är rätt mycket bättre nu, haha. Kapstaden - Kanske den roligaste av alla resor är Kapstaden i mars då våra vänner Nima och Rey gifter sig. Rey är från Sydafrika och Nima har bott där i många år, vi har faktiskt aldrig hälsat på men nu ska det alltså bli av. Bröllopet pågår i flera dagar och jag tror det kommer bli en helt magisk tillställning. Jag har redan klädångest.. Hittade en klänning från By Malina som jag dööör för, men helt slut. :( Ingen som sitter inne på ett exemplar av ovan klänning? Haha. Det var våra resor närmsta halvåret, blev lite pirrig när jag gjorde denna lista, så mycket kul vi har att se fram emot!! <3