VASS PR OCH KAOS

Hej alla fina, Hoppas ni har haft en härlig torsdag (skrev först onsdag men började som tur fundera, så mammaledig.. haha), vi har haft fullt upp idag. :) Morgonen började med att vi lämnade Louis på dagis, brukar va mannens uppdrag, men han spelade tennis, morgonen hemma gick i ett och det blev lite smått stressigt, jag hatar att vara ute i sista sekunden och lämna hemmet i all hast, när jag lämnar Louis brukar vi ha gott om tid till skillnad från mannen som alltid är 5 min sen, sjukt att han bara missat den en gång då han verkligen alltid är sen. Men imorse kom vi prick 8.30, sjukt stressande för en tidspessimist som mig, älskar att möta upp Micki då hon är likadan, alltså alltid i tid, gärna lite tidig. Efter lämning gick lillan och jag till VASS PR som hade pressdag, vi delade på några avokadosmörgåsar och kikade runt. Man fick bland annat ett eget schampo från Maria Nila, där du själv valde en del av ingredienserna, älskar deras produkter och använder dem varje dag så det var skoj. :) Vi plockade på oss ett gäng härliga produkter och knatade hem för middagslur. På eftermiddagen stökade vi runt här hemma, sedan lämnade jag lillan hos mannen 30 min då jag fixade brynen,  var skönt med 30 lugna minuter, haha. Avslutade med parkbesök och hämtning av liten Louis.  Är man hemsk om man ibland (ganska ofta) har lite count down typ mellan 18-19... Ni vet när hela huset är upp och ner, köttfärssås på golvet, disken från lunchen står kvar i köket, vattnet ur hennes mugg sipprar ut på trägolvet, hunden har fått tag i smutsiga underkläder, lillan är täckt i mat från topp till tå (lär sig äta helt själv), bebis kastar mat och bestick till hund och blir sedan irriterad när hon saknar bestick, alla saker ska ut ur lådor etc etc etc... #GLAMLIFE. Hahah. Är ett visst lugn nu när jag sitter här i soffan i tystnad med min soppa och ostmackor. Nu ska jag tvätta bort sminket och sätta på ett avsnitt Kardashians, dröm! Jag behöver verkligen min lugna stund på kvällen för att tanka energi, är väldigt skönt nuförtiden när man har ett barn med rutiner, spädistiden var verkligen high chapparal för oss, men allt har sin tid och nu kan jag se tillbaka på den tiden då hon sov i min famn hela dagarna som mysig. <3. Vi brukar kolla tillbaka på bilder från semestrar och båda säger alltid, åh man kan ju sakna Miamiblöjan (Chloé 6 månader i Miami och blöjan är ett av hennes 100 smeknamn, haha), men i nästa mening säger vi i kör, fast hon var ju rätt besvärlig också, haha. Nä nu blir det en behövlig dos KUWTK. :-D Vi hörs imorgon.  Lilla älsklingen redo för en kall morgon!  Busan och mamma på VASS. <3 Såå mycket bra produkter, highlightern från Becca är seriöst den bästa jag prövat, min hade hamnat i golvet så jag fick ett nytt, jippi. :) Tack VASS PR för en mysig morgon. Baby got swaaag! Mission gå under kedjan.. lyckades och blev nöjd. Haha. Hur kommer de på allt. Lösningen när vi nästan är hemma, Busan har kastat iväg sin napp någonstans och vill ha den men jag hade ingen extra.. Puh. :-P